To je to što me zanima!

Kladionice: Dinamo će u finale! Forma kaže: Rijeka ima šansu

Dinamo i Rijeka od 17:30 borit će se za mjesto u finalu Hrvatskoga nogometnog kupa u Vinkovcima 23. svibnja i okršaj protiv Hajduka. I jedni i drugi imaju problema s izostancima
Vidi originalni članak

Druga polufinalna utakmica Hrvatskoga nogometnog kupa između Dinama i Rijeke igra se na Maksimiru od 17:30 (HNTV). Igra se na jednu utakmicu, kao i cijelo ovosezonsko natjecanje i popravnog nema.

Gledajući formu u proteklim utakmicama, Rijeka je u debeloj prednosti. Naime, branitelj dvostruke krune nije izgubio proteklih pet utakmica, od kojih je četiri pobijedio, a za vikend je remizirao na Poljudu u Jadranskom derbiju kod Hajduka (1-1).

DUBRAVKO PAVLIČIĆ (2012.-2018.) Šest godina bez Dude: Baš na godišnjicu Dinamo s Rijekom...

Bod su u uskrsnom kolu HNL-a osvojili i "modri" odigravši 0-0 kod Intera u Zaprešiću, a u mandatu Nikole Jurčevića prije toga dobili su Rudeš. Ovog proljeća imaju čak tri poraza i tri pobjede u sedam utakmica.

Ipak, razlika na ligaškoj ljestvici između ova dva kluba je devet bodova, a taj dio uzele su u obzir i kladionice kod postavljanja koeficijenata za ovaj meč. Na pobjedu Dinama koeficijent tako varira od 1,70 do 2, na remi 3,60, a na pobjedu Rijeke čak 4,50.

POLUFINALE KUPA Mr. Derby Rijeci je zabio čak 13 golova, ali nijedan u Kupu

Jurčević u ovoj utakmici neće moći računati na ozlijeđene Nikolu Moru i Marka Leškovića, upitan je Amer Gojak, još se ne zna hoće zaigrati oporavljenik Filip Benković, a vraćaju se Hilal Soudani, Borna Sosa i Tongo Doumbia.

I Matjaž Kek muku muči s kombiniranjem početnog sastava, prije svega na golu, gdje Simon Sluga i Andrej Prskalo imaju problema s virozom, odnosno ukočenim leđima. Antonio Čolak ne može igrati zbog suspenzije, a vraća se Dario Župarić.

Utakmicu sudi Varaždinac Mario Zebec uz pomoćnike Boruta Križarića i Jerka Crnčića, a pobjednik nakon 90, odnosno eventualnih 120 minuta ili izvođenja penala bukirat će mjesto u finalu 23. svibnja u Vinkovcima protiv Hajduka.

Očekivane postave:

  • DINAMO (4-2-3-1): Livaković - Stojanović, Rrahmani, Perić, Sosa - Doumbia, Ademi - Soudani, Olmo, Hajrović - Gavranović
  • RIJEKA (4-2-3-1): Sluga - Žuta, Župarić, Punčec, Leovac - Bradarić, Grahovac - Acosty, Pavičić, Héber - Puljić
Idi na 24sata

Komentari 60

  • Titanicbumtidopeljal 04.04.2018.

    Ja bi volio Dinamo Hajduk gledat u finalu,al realno je Rijeka favorit danas,Dinamo nema nikakvu igru

  • Nk_Eszek 04.04.2018.

    Big Z je slučajno ispao.

  • 04.04.2018.

    bojim se da ce dinamo ispast.. igraju najgori nogomet unazad 10 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare