To je to što me zanima!

Kladionice ne vjeruju Dinamu: Rijeka izraziti favorit za naslov

Prije sudara Dinama i Rijeke prošloga vikenda, tečaj da će Dinamo biti prvak bio je 2, a na Rijeku 1.80. Nakon što Rijeka nije izgubila ni u Maksimiru, koeficijent je na Dinamo narastao na 2.30
Vidi originalni članak

Svi vi koji i dalje vjerujete da će Dinamo na proljeće uhvatiti Rijeku i obraniti naslov prvaka Hrvatske, sad je pravo vrijeme da to i unovčite!

Naime, nakon remija 1-1 u Maksimiru, koeficijent da će Dinamo biti prvak skočio je na 2.30, a ne pamti se kada je bio tako visok na 'modre'.

Dinamo je već godinama favorit za naslov, u sezonu uvijek ulazi praktički kao 'zicer' u kladionicama, no kako ova sezona odmiče, tako se i situacija mijenja. Prvi put da je neki drugi klub, Rijeka, prema kladionicama postao favorit dogodilo se prije više od dva mjeseca, poslije remija Dinama i Hajduka, nakon čega je Kekova družina otišla na šest bodova.

Prije sudara Dinama i Rijeke prošloga vikenda, tečaj da će Dinamo biti prvak bio je 2, a na Rijeku 1.80. Nakon što Rijeka nije izgubila ni u Maksimiru, koeficijent je na Dinamo narastao na 2.30, a na to da će se na Rujevici u svibnju otvarati pjenušac sada je 1.50.

Na Hajduk je 30, a na Osijek 40.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kraljdk 09.12.2016.

    Molio bih novinara da mi kaže u kojoj kladionici toga ima za odigrat. Hvala unaprijed!

  • Alexa_1 09.12.2016.

    Dinamo Sam uvijek mrzio bolje da Rijeka osvoji all sam navijac hajduka

  • gjcezar 09.12.2016.

    Super! Nego gospon novinar nepotpisani, koje su to kladionice? Nije da vam ne vjerujem nista, ali ono... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare