To je to što me zanima!

Kladionice vjeruju Kovačevim igračima: Hrvatska je favorit

Ponovno smo pregledali kako kladionice gledaju na nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. I strane i domaće kladionice guraju Hrvatsku u ulogu blagog favorita...
Vidi originalni članak

Na deset uloženih kuna za pobjedu Hrvatske dobili biste otprilike 25 kuna. Za pobjedu Meksika na isti ulog, postali biste bogatiji za 28 kuna, a u slučaju eventualnog remija, kladionice bi vas nagradile s 33 kune dobitka.

Strane kladionice na Hrvatsku nude omjere 8/5, što je koeficijent 2,60, a dvojici hrvatskih igrača daju veće šanse za postizanje gola nego bilo kojem Meksikancu. Radi se o Mariju Mandžukiću, kojeg sve do jedne kladionice drže kao najizglednijeg strijelca večeras i nude oko 2,30 za njegov gol, ali i o Ivici Oliću, koji je s 2,80 ispred najboljeg meksičkog napadača Oribea Peralte (2,90). 

U domaćim kladionicama omjeri su tek nešto malo drugačiji. Za Mandžukićev gol dobili biste manje od 20 kuna, a čak i Nikica Jelavić (2,75) ima više izgleda za postizanje gola od Peralte i Chicharita Hernandeza (3,20). 

Zanimljivo, iako je Hrvatska po svim kladionicama barem blagi favorit, najniži koeficijent kad je točan rezultat u pitanju jest onaj na 1-1. Za takav rezultat dobili biste 60 kuna, a za pobjede Hrvatske ili Meksika 1-0, još 20 kuna više. 

Ako mislite da Hrvatska može ponoviti utakmicu protiv Kameruna i pobijediti s 4-0 uz prvi gol Olića, još jedan Perišića i dva Mandžukića, samo jedan Juraj Dobrila može vas dovesti do bogatstva od otprilike 217 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • glista32 23.06.2014.

    ako dobijemo dns meksiko i ako cemo ic na cile mislim da imamo velike sanse protiv njih da idemo dalje jer su dosta slicni meksiku

  • Hrvat 07 23.06.2014.

    Kladionice im ne vjeruju jer je na svakoj da Meksiko prolazi skupinu puno manji koeficijent nego da prolazi Hrvatska. I kad se gleda samo utakmica to da je na naše 2.60 a na Meksiko 3 ne čini ih favoritima. Kad je netko favorit onda koef. neide iznad 1.50.

  • silaaa 23.06.2014.

    reko bi ciro , "jebat cemo im majku"

Komentiraj...
Vidi sve komentare