To je to što me zanima!

Klasa je vječna: Žorž ušao kao džoker s klupe i odmah zabio

Ne mogu mu ništa godine! U golijadi 2. ŽNL između velikana Splitsko-dalmatinske županije, Mosora i Vala, nazočne je oduševio legendarni Žorž novim golom. Ma kakvih 80, na 100% je, dragi...
Vidi originalni članak

Bivši igrač Hajduka, Samobora, Tabora iz Sežane, Primorja, Kopra, Mure, Solina, Zadra, Mosora, Imotskog, Splita i Vala, Romano Obilinović (40), još je jednom dokazao - klasa je vječna, forma je prolazna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miljenik publike i najveća zvijezda 2. ŽNL Splitsko - dalmatinske, popularni Žorž, ušao je s klupe u drugom dijelu susreta i odmah zabio na sveopće oduševljenje nogometne struke i svih 50 okupljenih na ovom susretu. Naime, Romano je ušao u 47. minuti, a već u 49. zatresao je mrežu gostiju i time smanjio rezultat na 2-4 u golijadi njegovog  Mosora i gostujućeg Vala 3-8 (1-4) 

Ipak, to nije bilo dovoljno za preveliko veselje njegove ekipe. Izgubili su pet razlike kada su nakon njegovog gola, gosti u mrežu Mosora ubacili još pet komada, a domaći samo jedan. Nema veze, amigo, barem je Žorž pokazao da i s 40 na leđima još može igrati.

Podsjetimo, debitirao je u 1. HNL u dresu Samobora u sezoni 1997/98., kada mu je bilo tek 18 i kad je u 85. minuti ušao u igru umjesto Klaudija Vukovića u remiju sa Zadarkomercom (0-0), za koji su tad igrali Dalibor Zebić, Joško Španjić, Saša Bjelanović, Almir Turković...

Obilinović je u 60 nastupa u prvoj ligi zabio devet golova. Trpao je Rijeci, Slaven Belupu, Varaždinu, Istri, Zadru, Hajduku i Osijeku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • vedii888 16.09.2019.

    bezveznjak

  • pinjokin_1 16.09.2019.

    ne znam cemu se uporno forsira reklama ovog kronera, ima biti da je svojim igrama privukao pozornost skauta, te se najvjerovatnije ocekuje njegov prelazak u real madrid ili psg u zimskom prijelaznom roku.

  • 16.09.2019.

    Amigooo,jel bilo štogod cangr,cangr preko vikenda??

Komentiraj...
Vidi sve komentare