To je to što me zanima!

Klasični Gattuso: Faul s leđa na oproštajnoj utakmici Pirla...

Faulirao je Rino Nicolu Ventolu s leđa. U prijateljskoj utakmici. I to nikog pretjerano nije iznenadilo. Utakmica između "Bijelih i Plavih zvijezdi" završila je 7-7
Vidi originalni članak

Talijanski velikan Andrea Pirlo u ponedjeljak je odigrao svoju posljednju utakmicu u bogatoj nogometnoj karijeri i službeno otišao u igračku mirovinu.

Za tu priliku pozvao je pregršt zvijezda, svojih suigrača i prijatelja koji su sudjelovali u spektaklu na San Siru.

Neizbježna je bila pojava Gennara Gattusa, Milanovog trenera i najveće šaljivdžije među okupljenim facama. Rino je ušao u drugom poluvremenu i nakon samo 90 sekundi da pokaže raskoš svoje... Grubosti.

VIDEO

Faulirao je Nicolu Ventolu s leđa. U prijateljskoj utakmici. I to nikog pretjerano nije iznenadilo.

Utakmica između "Bijelih i Plavih zvijezdi" završila je 7-7, a Pirlo je odigrao po jedno poluvrijeme za svaku momčad.

Strijelci za bijele bili su: Pato (2), Vieri, Inzaghi (3) i Matri, a na njihovoj strani igrali su i brazilski velikan Ronaldo, Del Piero, Dida, Francesco Totti te naš proslavljeni reprezentativac Dario Šimić, koji je trenutak ovjekovječio i prikladnim "selfijem" s dvojicom napadača koji su godinama terorizirali obrane.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • realno ja sam upravi 23.05.2018.

    Kad mi novinari usporede nekog novog klica s ovim imenima koji niau dostojni ni kopacke da im ciste a kamo li da se usporedjuju s ovim legendama... Nikad vise ovakvih romanticara. Drago mi je da sam zivio u eri Pirla,Sheve,Seedorfa,Del Piera,Maldinija jedinog pravog Ronalda i ostalih...mladje generacije nikad nece znati sto je to gospodin u kopackama. Hvala Andera 💙 Lp

  • It's kišing 22.05.2018.

    Naježio sam se čitajući ova imena... Otpratio sam izgleda cijelu jednu nogometnu generaciju u penziju...

  • alen1970 22.05.2018.

    odlično

Komentiraj...
Vidi sve komentare