To je to što me zanima!

Klasni potez majstora: Pjaca u prvoj minuti dao fantastičan gol

Iza Pjace je konstantna sezona u dresu Genoe gdje je skupio 35 ligaških nastupa pa napokon odigrao jednu koja mu je toliko trebala. Sada je u dresu Torina, gdje je otišao ove sezone, zabio prvijenac
Vidi originalni članak

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić preuzeo je Torino nakon odličnog perioda u Veroni. 'Bikove' je odmah pojačao hrvatskim nogometašem Markom Pjacom, koji je stigao na posudbu iz gradskog rivala Juventusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba Marka Pjace

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I odmah pokazao klasni potez! Pjaca je već u prvoj minuti prijateljske utakmice s nizozemskim AZ Alkmaarom dobio šansu koju nije propustio realizirati. Sjurio se prema golu Verhulsta i majstorski ga lobao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iza Pjace je konstantna sezona u dresu Genoe gdje je skupio 35 ligaških nastupa pa napokon odigrao jednu koja mu je toliko trebala. Uspio je postići tri gola, a nakon što je posudba završila, uslijedila je nova.

Ovog puta otišao je u Torino gdje se nada oživjeti karijeru, to jest vratiti ju na razinu prije kobne ozljede protiv Estonije u dresu hrvatske reprezentacije. Inače, Pjaci je ovo već peta posudba otkako ga je Juventus kupio od Dinama 2016. godine. Igrao je za Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou i sada Torino.

U dresu Hrvatske odigrao je 24 utakmice uz jedan gol.

Pjaca se nedavno i oženio za Mariju Pavičić, još samo da mu ponovno krene i na terenu...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Dugi007 09.08.2021.

    Samo trpaj Marko. Nadamo se da si ispucao ozljede do daljnjega

  • 09.08.2021.

    Ajde nek i tebe krene, zaslužio si, nadam se da ćeš biti i puno bolji nego prije svih ozljeda.

  • zelena mamba 08.08.2021.

    Marko samo naprijed . Sretno i bez ozljeda .

Komentiraj...
Vidi sve komentare