To je to što me zanima!

Klasnić napustio Bolton: Bio je stroj za golove, 'fox in the box'

Tužan sam i nesretan. Bilo mi je lijepo ove tri godine u Boltonu i zahvaljujem klubu na tome. Nadam se da će se već iduće sezone vratiti u Premiership, rekao je Ivan
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić napušta engleski Bolton nakon što je tri sezone igrao tamo. Informacija nije nimalo neočekivana, wanderersi su se u posljednjem kolu engleskog prvenstva oprostili od prve lige remijem sa Stokeom pa će naš nogometaš, kao i mnogi drugi suigrači, potražiti bolji klub.

- Tužan sam i nesretan. Bilo mi je lijepo ove tri godine u Boltonu i zahvaljujem klubu na tome. Nadam se da će se već sljedeće sezone vratiti u Premiership jer tamo i pripada - rekao je Klasnić, inače najbolji strijelac momčadi ove sezone, s devet golova. Ukupno je zabio 24 i 12 puta asistirao.

''Ovo je veliki gubitak za klub. Bio je stroj za golove, prava lisica u kaznenom prostoru. Imao je i loša razdoblja, činilo se da se ne trudi, ali kad bi zabio, dokazao bi da je jedan od najtalentiranijih u momčadi'', pišu Englezi. 

Koja je sljedeća ''Killerova'' destinacija, još se ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kamikaza747 16.05.2012.

    A najbolje da dođe u dinamo. Ima još dobre 3 sezone ispred sebe a dinamo će se sad oprostiti s Rukavinom. Kramariće će još jednu sezonu na posudbu a dinamu treba takav lisac u napadu.

  • Buzer 16.05.2012.

    ah odose nam petric mandzo klasnic mozda kranjcar pranjic olic mozda modric corluka mozda skoro cjela repka bit ce zanimljivo vidjet ove godine prijalzni rok nasih igraca

  • river-fiume1987 16.05.2012.

    fino ce pojacat rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare