To je to što me zanima!

Dva Hrvata iz Njemačke dovela su djevojku u Klasnićev stan?

Napadač Boltona navodno se u vrijeme silovanja maloljetne djevojke (17) nalazio u jednom hotelu. Stan su koristila dvojica njegovih prijatelja Hrvata iz Njemačke
Vidi originalni članak

Dan prije saslušanja u policiji zbog sumnji u silovanje maloljetnice, Ivan Klasnić proveo je radno. Odigrao je 10 minuta u domaćem porazu Boltona od Liverpoola, što dokazuje da Klasnić nakon suočavanja s teškim optužbama i dalje može normalno funkcionirati. Od suigrača i kluba dobio je bezrezervnu podršku, a svi se slažu da je Ivan sjajan momak koji nije u stanju učiniti takvo što. Stan u Manchesteru u kojem živi sam navodno je dao na korištenje dvojici mladića, Hrvatima iz Hamburga. Prepričava se kako se on u trenutku poziva djevojke iz njegova stana nalazio u jednom manchesterskom hotelu. Policijska istraga još uvijek traje, a saslušanje u ponedjeljak bi trebalo pokazati ima li dokaza za podizanje optužnice i vođenje sudskog procesa protiv Boltonovog nogometaša.

Svi su uz Ivana

Tretiram ga kao i sve ostale igrače: ukoliko je zdrav i spreman, u konkurenciji je da zaigra, kazao je njegov trener Owen Coyle ne želeći komentirati policijsku istragu i ne obazirući se na preveliku medijsku pažnju posljednjih dana za njegova igrača.

Engleski i njemački mediji nakon plasiranja afere u javnost, naglo su promijenili smjer izvještavanja, te sada djevojku karakteriziraju kao samo još jednu u nizu onih koje su željne slave i novca, između ostaloga piše Večernji list.

Uzdrmala ih vijest o Klasniću?

Nogometaši Liverpoola pobijedili su na gostovanju kod Boltona u 10. kolu Premiershipa i tako ostvarili svoju drugu uzastopnu i treću ukupno pobjedu sezone...

Jedini gol vrijedan tri boda i bijega iz zone ispadanja te skoka na 12. mjesto na ljestvici postigao je Argentinac Maxi Rodriguez u 86. minuti susreta nakon prethodne asistencije Fernanda Torresa.

Ivan Klasnić dobio je priliku zaigrati za svoj Bolton od 82. minute kada je zamijenio Johana Elmandera.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • toni345 01.11.2010.

    fkt ga svi kenjate malo previse... Sud i policija ce saznat sto je bilo.. al ocito klinka zeljna slave i novca.. isto ko sto se javila neka bosanka sto se kao sa beckhamom a kad treba dobit sudski poziv kad je on tuzi onda bjezi.. tako ce ispast i sa ovom djevicom...nemaju pametniejg posla klinke pa pricaju gluposti okolo

  • uvijek istina 01.11.2010.

    Klasnica brani nas cijeli nogometni savez i njegovi suigraci iz kluba...zasto ??? Zato sto svi nogometasi tako rade...odvedu maloljente klinkice kojima prodaju spiku o svojoj velicini(ne mislim na onu stvar)...malo se zabave s njima i kupe im nekoliko skupih torbica pa onda cao...ali ocito je Klasnic naletio na krivu :))) ps: drugi put ti zelim vise srece pa da naletis na neku normalnu :))

  • Blizanac 01.11.2010.

    Curica željna novca i slave. Sada je to IN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare