To je to što me zanima!

Klasnić: Spremniji sam no što sam bio u Werderu...

U razgovoru za za njemački dnevnik Bild hrvatski napadač Ivan Klasnić priča o zdravlju, ciljevima s Boltonom i sudskom sporu s bivšim klubom
Vidi originalni članak

Klasnić je, podsjetimo, u posljednjim trenucima prijelaznog roka prešao iz redova francuskog drugoligaša Nantesa u Bolton na jednogodišnju posudbu, te će tako zaigrati u svom četvrtom klubu (nakon St. Paulija, Werdera i Nantesa). Progovorio je o zdravlju, trenutnoj formi te sudskom sporu s bivšim klubom Werderom.
- Zdravlje mi je odlično. Moj bubreg radi bez problema. Osjećam se čak spremnijim nego dok sam igrao u Werderu. U Francuskoj se radi više nego u Njemačkoj, zato sam ispočetka imao dosta problema s prilagodbom - izjavio je Ivan Klasnić.
U Bolton je prešao u zadnjim trenucima prijelaznog roka.
- Bolton me želio i prije godinu dana. Sada je sve napokon uspjelo. Nadam se dobrom startu. Sezona nam dosad nije bila tako uspješna budući da smo 19. na ljestvici - dodaje hrvatski napadač. O tome zašto nije završio u nekom njemačkom klubu odgovara da ili su nesigurni zbog njegove bolesti ili ih brine parnica koju vodi protiv Werdera zbog nemara klupskih liječnika.
- Bremen je i dalje dobra momčad. Ali teško pronalazim emocije za njih. Igrači koji su dali nešto za klub, poput Jurice Vranješa, odbačeni su i to ne baca dobro svjetlo na Werder kao jednu veliku obitelj. Ali tako je očito hladan ovaj posao - zaključio je hrvatski napadač koji je u njemačkom prvoligašu proveo sedam godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare