To je to što me zanima!

Klasnić: Ženi je rođendan, obećao sam da ću ga zabiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisu oni baš tako loši, rekao je nakon utakmice strijelac prvog i asistent za drugi gol. Klasnić za Rumunjsku nije bio ni pozvan, sada se vratio
Vidi originalni članak

Gol i asistencija učinak su Ivana Klasnića na gostovanju u Andori. Za Rumunjsku u veljači Bilić ga nije ni zvao, teško da bi dobio priliku i ovoga puta da su svi bili na broju. Ali nisu, Klasnić je odigrao 77 minuta i zaslužio titulu prvog igrača jedne od najdosadnijih utakmica u povijesti hrvatske reprezentacije.
- Nije bilo lako, nisu baš tako loši ti Andorci - rekao je Klasnić i požalio se da se "smrznuo u Andori". Nije valjda bilo tako strašno, ipak je zabio lijep gol koji je odveo Hrvatsku do jednostavne pobjede.
- Mojoj ženi danas je rođendan, obećao sam da ću zabiti gol za nju - kaže Ivan, suprug koji ispunjava obećanja. A Bilićeva momčad ispunila je cilj, iako je igra bila daleko od nezaboravne.
- Najvažnija su tri boda, sve drugo nije bitno - misli Klasnić, a na sličnom tragu je i kapetan Darijo Srna. Trudio se kao i uvijek, dao svoj maksimum, ali nije lako po terenu slično našim niželigaškim.
- Govorio sam i prije da će utakmica biti teška, pokazalo se da sam bio u pravu. Očekivao sam i da će biti lakše nakon što zabijemo prvi gol, ali U drugom poluvremenu oni su se zatvorili i puno provocirali - ispričao je Srna. On ovoga puta nije zabio, no nikada nije bio od onih kojima su golovi bili najvažnija stvar.
- Jako mi je drago zbog Ivana i Dudua, pokazali su koliko su dobri - kaže hrvatski kapetan. Predvodit će momčad i u lipnju protiv Ukrajine, pobjedom u Zagrebu napravili bi najveći dio posla.
- Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Ukrajinu, da ih dobijemo i pobjegnemo im na tri boda - optimistično će Srna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_3595 02.04.2009.

    Svaka ti cast care!

  • since1950 02.04.2009.

    \'\'Ženi je rođendan,obećao sam da ću ga zabiti...\'\' to je to hhahahahaha

  • casio 02.04.2009.

    Heh čuvječe ti nas predstavljaš u svijetu ,daj se tako i ponašaj,šta nas briga za tvoju ženu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare