To je to što me zanima!

Šok na Puškaš Areni: Mađari remizirali sa svjetskim prvacima

Francuska je u prvom dijelu propustila nekoliko velikih prilika što ih je na kraju i koštalo. Momčad Marca Rossija šokirala je Francuze golom Fiole, ali svjetski prvaci uspjeli su izjednačiti golom Griezmanna u 66. minuti
Vidi originalni članak

U utakmici 2. kola F skupine Eura nogometaši Mađarske su su napravili iznenađenje odigravši u Budimpešti 1-1 (1-0) sa svjetskim prvacima Francuzima.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Češkoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mađari su senzacionalno poveli golom Attile Fiole (45+2), a izjednačio je Antoine Griezmann (66). Francuzi najviše mogu žaliti za nekolicinom velikih prilika koje su imali već u prvom poluvremenu kada su se doimali kao prilično bolja momčad, ali realizacija nije bila na razini.

Dvoboj je odigran pred maksimalnih 67.000 gledatelja na stadionu Ferenc Puškaš. 

Vode Francuzi s četiri boda, Portugal ima 3, Mađarska jedan, a Njemačka je bez bodova.

Mađarska je ovim remijem uvelike zakomplicirala situaciju u skupini s obzirom na to da je pored ovakve tri moćne reprezentacije u svaku utakmicu ulazila kao autsajder. 

Kasnije u ovoj skupini igraju Njemačka i Portugal, a već bi i remi Nijemcima mogao gotovo pa uzeti sve nade za prva dva mjesta u skupini.

Idi na 24sata

Komentari 247

  • antitovar 2 20.06.2021.

    Ko jos navija za madzare,samo penis pesic

  • 19.06.2021.

    Bolna istina je da bolji nogomet od Hrvatske igraju Česi, Slovaci,pogotovo Mađari koji se bore ko lavovi, Finci, Ukrajinci a bome i Austrija. Bok.

  • Garruk 19.06.2021.

    Lopta je okrugla nema veze koliko je koji igrac miliona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare