To je to što me zanima!

Kličko je objavio revanš protiv Furyja: Poraz? To nije opcija...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ma može imati i 10 godina za pripremu revanša, proći će isto. Bit će eksplozivno, to vam mogu obećati. U našem prvom meču sam se igrao s njim, rekao je Fury...
Vidi originalni članak

Vladimir Kličko pokušat će vratiti pojaseve svjetskog prvaka koje mu je nakon devet godina uzeo Irac Tyson Fury.

Ukrajinski boksač objavio je poruku na Instagramu u kojoj je obavijestio javnost kako će iskoristiti opciju u ugovoru za revanš te će 2016. godine ponovno u ring s Furyjem.

- Poraz nije opcija. Bio sam frustriran nakon poraza, ali znam da sam bolji od onoga što sam pokazao u tom meču. Nisam pokazao pun potencijal, to želim promijeniti u revanšu, to ću i napraviti - objavio je Kličko .

Tyson Fury (27) šokirao je boksački svijet prekinuvši vladavinu ukrajinskog šampiona. Irac romskih korijena pobijedio je u Düsseldorfu jednoglasnom sudačkom odlukom.

- Ma može imati i 10 godina za pripremu revanša, proći će isto. Bit će eksplozivno, to vam mogu obećati. U našem prvom meču sam se igrao s njim, imam još dosta toga za pokazati. Nadam se da ćemo se opet boriti u Njemačkoj. Nema većeg gušta nego dobiti ga u njegovom dvorištu - rekao je Fury.

POGLEDAJTE VIDEO: Fury razbio Klička pa zapjevao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 18

  • Baba s cigarom 03.12.2015.

    Ako se Tyson Fury u ringu uozbilji, mogao bi Klička dobro izmlatiti. Kličko ga je u ovom meču skužio i mislim da će se ipak dočepati onih pojaseva!

  • mafer 02.12.2015.

    To će biti jako loš boks kao i prva borba!

  • Kaos 02.12.2015.

    ti Klickici su mi uništili svaki interes za gledanjem boksa. Da ima bar srčanih boraca zbog kojih smo se prije 10-ak godina budili u 3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare