To je to što me zanima!

Kličko: Mogao sam bolje, želio sam puno ranije završiti meč

Bila je ovo veoma teška borba, on je pravi borac s velikim srcem. Cijelo vrijeme sam mu zadavao udarce, ali on je ostajao na nogama, rekao je Kličko nakon pobjede
Vidi originalni članak

Vladimir Kličko jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Aleksandra Povjetkina te tako obranio naslov svjetskog prvaka u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Nakon borbe Ukrajinac, koji za poraz ne zna gotovo 10 godina, još od travnja 2004. godina kada ga je pobijedio Lamon Brewster, je izjavio kako je mogao i ranije završiti meč protiv Rusa.

- Bila je ovo veoma teška borba, on je pravi borac s velikim srcem. Cijelo vrijeme sam mu zadavao udarce, ali on je ostajao na nogama. Želio sam ranije završiti meč jednim jakim udarcem, mislim da sam mogao i bolje. Vjerujem kako sam zaslužio pobjedu, ali još mogu napredovati - rekao je Kličko.

Rusu Povjetkinu to je prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a nakon borbe je istaknuo kako stvari nisu išle kako je on očekivao.

- Neću se predati. On je bio bolji, najbolji je na svijetu i to jasno. Trenirat ću vrijedno kako bih bio još jači. Dao sam sve od sebe, ali neke stvari mi nisu išle za rukom - rekao je Povjetkin.

Kličko jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Povjetkina

Idi na 24sata

Komentari 85

  • sovass 07.10.2013.

    Braća Kličko su definitivno sramota za svijet profesionalnog boksa.Ti hoštapleri od tzv.boksača uništili su ovu plemenitu vještinu.

  • GJURO 07.10.2013.

    Klička je sigurno bilo sram, ali ga je brzo prošao taj osjećaj čim se sjetio 17 mil

  • bjorn 07.10.2013.

    Braca Klicko su sramota za boks, da su se boksali kraj 80' pocetkom 90'-ih napili bi se takvih batina od tysona, Bustera Douglassa. Marvis Fraizera, da bi poceli razmisljat o karijerama u baletu

Komentiraj...
Vidi sve komentare