To je to što me zanima!

Klinac zinuo vidjevši Rooneya: Igrači nisu bili impresionirani...

Wayne Rooney stao je uz klinca u dresu Swanseaja u tunelu uoči utakmice. Mali je odmjerio kapetana Uniteda i malo je reći da je bio impresioniran. Igrači nisu bili
Vidi originalni članak

Kraj njega je stao, glavom i bradom Wayne Rooney. Klinac u dresu Swansea Cityja odmjerio je kapetana Manchester United od glave do pete i širom otvorio usta. Kao da je vidio Boga u tunelu prije utakmice na Liberty stadionu u Walesu.

Malo je reći da je bio impresioniran Rooneyevom pojavom. No igrači Swanseaya nisu bili impresionirani Rooneyem i Manchester Unitedom. Pobijedili su United treću utakmicu u nizu čime se ne može pohvaliti velik broj klubova. 

Swansea City je slavio 2-1 na svom terenu.

Manchester United je poveo preko Mate, ali Swansea se vratila i golovima Ayewa i Gomisa srušila Van Gaalovu momčad. Osim tri boda, Swansea je i preskočila United na ljestvici i uzela mu četvrto mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kufer_1 01.09.2015.

    hahaha je mali simpa... tako sam ja nekad kad sam ugledo Šukera na TV

  • Lojqa 31.08.2015.

    Dva puta pisete Swansea i nakon toga u zenskom licu. Vjerujem da nista bas upuceni i ta to citate Svansea, ali to se cita Svonzi u muskom licu. Tako da ne ide 'Swansea je i preskočila United na ljestvici i uzela mu četvrto mjesto. ' nego 'Swansea je i preskočio United na ljestvici i uzeo mu četvrto mjesto. '

  • El Tractor 31.08.2015.

    Svi smo u djetinjstvu imali idole pa tako i ovaj mali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare