To je to što me zanima!

Klinsmann kao Mourinho: Trebali smo dobiti 6-1

Ovo je frustrirajuće, trebali smo pobijediti 5-1 ili 6-1, rekao je Klinsmann nakon razočaravajućeg remija Bayerna s Bochumom (3-3)
Vidi originalni članak

Nastavlja se niz loših rezultata Bayern Münchena u Bundesligi. U subotu su u 7. kolu remizirali 3-3 s osrednjim Bochumom, što je jako zabrinulo vodstvo kluba. Golman Rensing ponovno je bio tragična figura utakmice, a pozitivnu ocjenu nisu dobili niti braniči. Sve u svemu, Bayern je daleko od momčadi kakvu su zamišljali kad je Klinsmann preuzimao klupu, te je izvjesno da će on, nastavi li ovako, vrlo brzo tražiti novi posao. No nekadašnji izbornik Njemačke osjeća se sigurnim, a nakon utakmice bijesnio je na svoje igrače.
- Rezultat je u potpunosti nezadovoljavajuć, trebalo je biti 5-1 ili 6-1 u našu korist. Ovo je frustrirajuće i nepotrebno, a to me ljuti - kazao je Klinsmann, pa dodao:
- Momčad se osjetila presigurnom. Imali smo 3-1 i na domaćem terenu smo tu utakmicu morali mirno privesti kraju. Bochum nas je šokirao - pokušao je objasniti Klinsmann što se dogodilo.
Slično je izjavljivao trener Intera Jose Mourinho nakon minimalne pobjede nad Catanijom (2-1), rekavši kako je njegova momčad trebala pobijediti 5-1. To je prouzočilo velike antagonizme s vodstvom Catanije, a ostaje za vidjeti hoće li iz Bochuma odgovoriti na Klinsmannove navode.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 04.10.2008.

    Smradovi usrani niste u stanju pobijedit Zadar ali ste jako dobro u stanju zejebat me na kladionici..fuj!

  • cedo 04.10.2008.

    stoko glupa zbog vas sam donji 20€,kad ne mozete uzeti taj bochum ubite se,a golman nek\' se objesi o prvu granu na koji naidje

Komentiraj...
Vidi sve komentare