To je to što me zanima!

Klinsmann napisao 'ispričnicu' Amerikancima uoči utakmice...

Američki izbornik Klinsmann objavio je pismo s molbom da se radnicima omogući slobodno na dan kad SAD igra protiv Njemačke. SAD-u treba bod za osminu finala
Vidi originalni članak

Jasno mi je da bi Vaš izostanak mogao prouzročiti manjak produktivnosti na radnom mjestu, ali ovdje se radi o višem cilju. Trebamo podršku navijača, napisao je američki izbornik Jürgen Klinsmann u "ispričnici" koju je objavio američki nogometni savez.

SAD je ugodno iznenađenje na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Amerikanci danas od 18 sati protiv Njemačke igraju ključnu utakmicu koja bi ih mogla odvesti u osminu finala SP-a. Bod obje momčadi vodi u osminu finala. 

- Nećemo se baviti takvim stvarima. Mi smo pokazali da nas ne zanimaju dogovori. Gladni smo uspjeha - rekao je Klinsmann, koji je također na Twitteru objavio svoje pismo s molbom da se radnicima omogući slobodno na dan utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Kopst Turot 26.06.2014.

    Evo Ljudi, pogledajte Klinsija sta radi sa amerima. Sad se vidi koliko iskusan Trener znaci. Nemam nista protiv Gospodina Kovaca ali mislim da mu je trebalo dati ciru za savjetnika.

  • zekica 26.06.2014.

    X ko kuća!!!

  • Batina 26.06.2014.

    Možemo pričat o amerima da su ovakvi i onakvi, ali ekipa igra i šuti, bez prevelikog nabrijavanja, to je reprezentacija za koju dio amerike i dalje misli da se bavi ženskim sportom i nemaju neke podrške. Kod njih igra cijela momčad, dok kod nekih reprezentacija igraju pojedinci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare