To je to što me zanima!

Ključan test za Luku Modrića u utakmici koju Real mora dobiti

Real Madrid za Barcelonom zaostaje čak 11 bodova (uz utakmicu manje) nakon pet kola Primere i ako ne pobjede, od obrane naslova mogu se već sada pozdraviti
Vidi originalni članak

Ključan test za Luku Modrića, naslov je to španjolske Marce uoči večerašnje utakmice Real Madrida. 

Jose Mourinho odlučan je u namjeri da Modrić igra od 1. minute, a bit će to prva utakmica koju bi mogao odigrati cijelu, i prva u kojoj njegova momčad ima pritisak, imperativ pobjede.  

A nije to bilo kakva utakmica iako je protivnik 'mali' Rayo Vallecano. Real za Barcelonom zaostaje čak 11 bodova (uz utakmicu manje) nakon pet kola Primere i ako ne pobjede, od obrane naslova mogu se pozdraviti. 

Protiv Barce je u Superkupu igrao samo sedam minuta, protiv Cityja u Ligi prvaka 17, a u prvenstvu kod Seville nastavak utakmice, dok je protiv Granade izašao u 57. minuti.

Marca piše kako Mou želi da igraju igrači 'ritma' i u oba smjera pa će hrvatski reprezentativac dobiti prednost pred Özilom. Trebali bi igrati Casillas, Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo, Di Maria, Modrić, X. Alonso, C. Ronaldo i Higuain. Ramos će biti na klupi, a Mourinho za početni sastav traži još jedno ime, ovih 10 je sigurno. 

Mourinho nikad u karijeri nije izgubio na tri gostovanja u nizu

Real je u 2. kolu izgubio kod Getafea, a onda prošli vikend kod Seville. Ako izgube večeras (21.30 sati), portugalski trener doživjet će negativan rekord. Prvi put u karijeri izgubit će na tri gostovanja u nizu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Caffe-bar Gemini 23.09.2012.

    Real mora dobivati sve utakmice, tako da sve utakmice imaju isti kontinuirani pritisak. Ova utakmica nije nikakva iznimka. Izgubiti u ovom ili u nekom od slijedećih kola, tako je svejedno. Prve utakmice su bitne zbog dizanja samopouzdanja. Vjerujem da će Luka biti standardno dobar.

  • Cezar9 23.09.2012.

    Luka će se pokazati u dobrom svjetlu većeras, siguran sam. U napadu umjesto Higuaina treba igrati Joza Kapričoza iz Babine Grede. Pobjeda je zagarantirana....:(

  • Amsterdam_1 23.09.2012.

    Sretno Modricu i nadam se da ce veceras da bude njegova tekma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare