To je to što me zanima!

Klopp: Iskreno, u fenomenalnoj smo formi! Lovimo dva trofeja

I jedni i drugi već su osvajali Ligu prvaka. Redsi kod kuće nisu izgubili od rujna prošle godine, a Porto je u cijeloj sezoni tek dvaput poražen u gostima. Prošle godine bilo je 0-0 pa: 5-0 za Liverpool
Vidi originalni članak

Liverpool pet, Porto dva naslova prvaka Europe. Prošle sezone u šesnaestini finala prva utakmica 0-0, a onda: 5-0 za Liverpool! Porto s Benficom na vrhu Primeire, Redsi sa dva boda više i tekmom više od Cityja na vrhu Premiershipa... 21:00, četvrtfinale Lige prvaka, Liverpool-Porto: sjajna nas utakmica čeka na Anfieldu!

'Nismo htjeli Liverpool'

Porto žudi za revanšom premda šef Sergio Conceicao razumno tvrdi: "Nismo htjeli Liverpool u četvrtfinalu. Kako igraju: nitko normalan nije htio Liverpool".

Treneri su žešće različito istrčali sa izjavama u najavi tekme. Portugalac je na "nismo htjeli Redse" dodao:

- S obzirom na to da nam zbog kartona neće igrati ni kapetan Herrera, ni Pepe, a to su ključni igrači veze i obrane (sa Casillasom i Maregom: kičma momčadi) morat ću biti jako kreativan i što se sastava i što se taktike tiče. Osim toga, bez da se itko uvrijedi, ali oni u Engleskoj jednom-dvaput tjedno igraju sa vrhunskim protivnicima, a nama u Portugalu... Baš i nije tako - rekao je Conceicao.

'Sunce sije... Dobro je'

Jürgen Klopp? Taj se široko smješka i široko otvara svoju njemačku dušu:

- Iskreno, u fenomenalnoj smo formi! Proljeće je došlo, vrijeme je sjajno, prvi smo u Engleskoj, igramo Ligu prvaka... Sve je dobro - govori Liverpoolov trener i dodaje:

-  Naravno, ništa još nismo osvojili i još smo uvijek momčad u razvoju sa puno margina za napredak, ali i na treninzima se vidi da smo u sjajnom razdoblju. Naravno, nismo jedini sa dobrim igračima, rezultatima i velikim ambicijama. Porto je baš jedna takva momčad, kao mi, i bit će izuzetno zahtjevan protivnik. Ali... Liga prvaka na Anfieldu početkom travnja. To se čeka i igra s radošću! - najavio je temperamentni Nijemac s klupe Redsa.

Liverpool igra najdinamičniji nogomet Lige prvaka, Kloppova ekipa ide na 'atomsku energiju', a Firmino, Salah i Mane nude virtuoznost. Englezi su sigurno favoriti: utoliko više jer kod kuće nisu izgubili od rujna prošle godine i jer Portu nedostaju dvojica ključnih igrača, a utoliko manje jer Porto je u cijeloj sezoni tek dvaput poražen u gostima.

Atmosfera Anfielda, ludo dinamični i napadački Kloppov nogomet, polufinale u igri... Liga prvaka!

Vjerojatni sastavi

Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.

Porto (4-4-2): Casillas - Maxi, Felipe, Militao, Alex Telles - Otavio, Danilo, Oliver Torres, Corona - Marega, Tiquinho Soares.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • inot72 09.04.2019.

    Liverpool ...majstori za zajebat,nadam se da danas i u buduce NE

  • bećarbekrijabaraba 09.04.2019.

    Navijam za liverpool, ali nažalost teško... nikakva klupa, pogotovo za prvenstvo

  • Seattle 09.04.2019.

    Malo je obrnuto bilo, prvo 5-0 liverpool dobio u gostima pa tek onda 0-0 na anfieldu

Komentiraj...
Vidi sve komentare