To je to što me zanima!

Klopp počastio igrače izletom na Tenerife: Trebalo nam je...

Trener Liverpoola Jurgen Klopp (50) iskoristio je reprezentativnu stanku za odmor, kako sebe tako i igrača pa tako svi oni koji trenutno ne treniraju s reprezentacijama, odmaraju na Tenerifeu
Vidi originalni članak

Treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu dosadila je kiša i loše vrijeme pa je odlučio sebe i nekolicinu igrača počastiti odmorom na Tenerifeu, stavljajući naglasak na relaksaciju kao bitan dio priprema za nastavak sezone.

Ovo je već treći put da je Klopp odlučio treninge tijekom reprezentativne stanke preseliti na Kanarske otoke te igrače koji nemaju reprezentativnih obaveza nagraditi s nešto slobodnog vremena za oporavak.

Što se Kloppove momčadi tiče, 16 prvotimaca trenutno trenira sa svojim reprezentacijama zbog čega je teško složiti puni sastav. Jedini 'veći' igrači koji su mu ostali na raspolaganju su Loris Karius, Danny Ward, Alberto Moreno, Nathaniel Clyne, Joel Matip, James Milner i Danny Ings.

Ings i Clyne tek su se vratili nakon dugotrajnijih, ozbiljnih ozljeda, a Milner je reprezentativnu karijeru okončao 2016. za vrijeme kratkog 'mandata' Sama Allardycea.

U prvenstvu ih sljedeću subotu čeka utakmica protiv Crystal Palacea, koji se bori za ostanak u Premiershipu. Klopp je svjestan da će to biti težak susret, pogotovo nakon tjedan dana stanke i samo dva dana priprema za utakmicu.

- Moramo pobjeđivati, a u sljedećoj utakmici će to biti posebno teško. Crystal Palace, oni su pobijedili u subotu, a nas čekaju odmah nakon reprezentativne stanke, što znači da moramo biti spremni za dva dana.

KAPETAN WATFORDA Klopp oduševljen: Pa svakog je od nas pričekao i čestitao nam

- Bit ćemo spremni. To je izazov. Ali, prije svega igrači nam se trebaju vratiti zdravi i zaista se nadam tome.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cicmic 22.03.2018.

    Vjerujem vam. Treba i meni :p

  • United_1878 22.03.2018.

    Kloppa mediji velicaju iako ove 3 sezone sto je u Liverpoolu nije osvojio niti jedan trofej. U prvenstvu ove sezone porazi u gostima i protiv Uniteda, i Tottenhama i Chelsea, samo su kod Arsenala izvukli bod. Doma dobili City i odigrali nerijeseno s Unitedom, Chelseom i Tottenhamom, znaci u susretima s izravnim konkurentima za top 4 se bas i nisu proslavili. U Liga Kupu ispali jos na pocetku sezone, u FA kupu ispali kod kuce od WBA koji je siguran drugoligas dogodine, u LP ce ispasti od Citya i znaci 3.sezonu zaredom ni t od trofeja, a citajuci medije covjel bi pomislio da gaze sve pred sobom.

  • shell dexos2 GM 22.03.2018.

    skoro sam gledao BBC emisiju louis theroux u san quentinu. San Quentin je poznati americki zatvor. e ova dvojica kao da su pusteni iz tog zatvora na odmor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare