To je to što me zanima!

Kloppa muče vjetrovi: Mogu biti stvarno ekstremni, užas!

Njemački stručnjak i menadžer Liverpoola Jürgen Klopp tvrdi da mu smetaju vjetrovi te da oni utječu u prilagodbi nogometaša na njegov stil i nogometnu filozofiju
Vidi originalni članak

Njemački stručnjak i menadžer Liverpoola Jürgen Klopp tvrdi da mu smetaju vjetrovi u Liverpoolu te da oni utječu u prilagodbi nogometaša na njegovu nogometnu filozofiju. Otkad je došao, Klopp je upisao svega četiri pobjede u deset premierligaških utakmica.

- Engleski nogomet nije brži od njemačkog. Možda je tu nekoliko sprinteva više. Ali ovdje je drugačiji stil nogometa, djelomično i zbog vremena - rekao je Klopp za Bild. 

- Vjetar može puhati prilično ekstremno u Engleskoj. Mi u Njemačkoj nismo s time upoznati. Stokeov prvi gol protiv Manchester Uniteda savršen je primjer ekstremnih vjetrova. Nogometaši koji nisu iz Ujedinjenog Kraljevstva moraju se priviknuti na vjetrove. I ja moram prilagoditi stil igre vjetrovima - požalio se bivši trener Borussije Dortmund.

Liverpool danas u sklopu 19. kola engleske Premier lige gostuje kod Sunderlanda, a već u subotu ide u goste West Hamu Slavena Bilića.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Vukanjac_1 31.12.2015.

    svi mi sto nas muce vjetrovi

  • Pobotchnick Leeyoobo 30.12.2015.

    klop se isfuljio

  • fzd 30.12.2015.

    kakav ste naslov napisali, ja sam pomislio da lik prdi na najjace

Komentiraj...
Vidi sve komentare