To je to što me zanima!

Kloppa su pitali je li odustao od utrke za naslov: Da, naravno

Jedino ako se dogodi neko čudo u sljedećih nekoliko mjeseci pa svi počnu gubiti, a mi pobjeđivati. To je prva stvar, objasnio je trener Liverpoola
Vidi originalni članak

Jurgen Klopp sedam je godina bio u Dortmundu, a ta sedma je bila loša. Ovo mu je sedma godina u Liverpoolu i očito je da ima povijest šest dobrih godina i onda mu se dogode problemi, rekao je za Football Insider bivši engleski nogometaš Gabriel Agbonlahor (35).

ARSENAL SRUŠIO 'REDSE' VIDEO Martinelli zabio najbrži pogodak Liverpoolu u povijesti pa priredio majstoriju za Saku

Nakon osam kola 'redsi' imaju deset bodova i samo dvije pobjede što nitko nije očekivao na početku sezone kad ih se svrstavalo u favorite za osvajanje naslova. No, na vrhu su sad Arsenal Manchester City, dok je Liverpool ravno na sredini tablice. A bivši nogometaš Aston Ville doveo je u pitanje i mogućnost završetka među četiri najbolje momčadi.

- Utrka za titulu već im je sad daleko. A to je zbog nekih Kloppovih odluka. Protiv Brightona početi s Fabiom Carvalhom, da, on je veliki talent, ali počinješ s najboljim igračima koje imaš. Nije me briga jesu li imali dug let zbog reprezentativnih obaveza. Pa ne putuju Ryanairom nego u najboljim avionima, imaju svoje krevete. To ne želim ni čuti, da Nunez i Diaz nisu započeli zbog letova, to su besmislice.

Prema Agbonlahorovom mišljenju je Klopp i podcijenio neke protivnike u ligi, a kaže i kako atmosfera na Anfieldu više nije ono što je nekad bila. Liverpoolu definitivno ne ide najbolje, ali ne zabrinjava to Kloppa koji je dobio pitanje jesu li 'redsi' ispali iz utrke za naslov. Novinarka nije ni stigla dovršiti pitanje, a njemački se stručnjak nasmijao. Dovršila je pitanjem jesu li otpisali utrku za naslov.

- Da, naravno. Nije zanimljivo. Jedino ako se dogodi neko čudo u sljedećih nekoliko mjeseci pa svi počnu gubiti, a mi pobjeđivati. To je prva stvar. Možemo razgovarati o tome, ali stvarno nije naš probleme. Moramo pronaći način da imamo kontinuitet dobrih igara, a to se još nije dogodilo - objasnio je trener Liverpoola.

'Redse' sad prvo čeka utakmica protiv Rangersa u Ligi prvaka u srijedu, a onda u nedjelju na domaćem terenu dočekuju Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Space Burek 10.10.2022.

    Nema mi ništa jače nego kada se likovi kao Agbonlahor prave pametni. Majstor je vidio trofeje na slikama i nikada nije igrao u boljem klubu od Aston Ville. Liverpoolov najveći krivac ove sezone su ozljede... cijeli sezonu igraju bez kompletne obrane i sredine. A momčad nije široka kao Cityeva. A Liverpool bi sam sebe uništio kada bi dali otkaz Kloppu.

  • Kegla💪🏻 10.10.2022.

    Njihov problem je sta nemaju top igrace u vezi i jos jednog pravog stipera ne onaj gomez i matip

  • danko1471991 10.10.2022.

    Liverpool nema pravog veznog igraca( playmaker), Thiago niti smrdi niti mirise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare