To je to što me zanima!

Klub branitelja s Mitnice u akciji izgradnje nogometnog terena

Najmlađi vukovarski nogometni klub želi pružiti bolje uvjete za pet kategorija koje treniraju na pomoćnom terenu i moli pomoć donatora za kupnju minimalno jednog kvadrata
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni klub Mitnica, klub koji su 2008. osnovali hrvatski ratni vojni invalidi i branitelji, pokrenuo je akciju za izgradnju nogometnog igrališta s umjetnom travom veličine 2100 kvadrata.

Vrijednost projekta iznosi 739.406,25 kuna, a iz kluba mole za pomoć donatora jer se financiraju isključivo iz gradskog proračuna i donacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svaki donator s minimalnom uplatom od 250 kuna bit će vlasnik jednog kvadrata travnjaka, dobiti svoje ime na "zidu zahvale" i na poklon dobiti majicu s klupskim motivima.

Mitnica je prošle sezone bila prvak druge županijske lige Nogometnog središta Vukovar, plasirala se u viši rang i ostvarila dugoročan cilj.

Prije desetak godina, kako kažu, imali su samo prognaničke kućice bez struje i livadu s dva gola. Kućice su pretvorili u svlačionice i klupske prostorije, a uz igralište postavili ogradu, kućice za igrače, malu natkrivenu tribinu i semafor.

Izgradili su i pomoćni teren s reflektorima, a na njega sad žele postaviti umjetnu travu kako bi dao bolje uvjete za trening pet kategorija: predlimača, limača, seniora te dvije kategorije trećeligaša HNK Vukovar 1991.

Nadaju se kako će novi teren postaviti do kraja godine, a sve informacije o tome kako i gdje uplatiti novac za akciju "Crno-plavi kvadrat" možete pronaći na stranicama kluba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • stop_huliganima_iz_splita 19.08.2021.

    Bravo decki! Inace poznajem tematiku i bit tog kluba tako da cu zasigurno ucestvovati u akciji! #ISM 🤘🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare