To je to što me zanima!

Klub slavi ostanak besplatnim pivom za sve svoje navijače...

Ostanak u najvišem rangu natjecanja je veliki uspjeh. Želimo zahvaliti svim našim navijačima jer smo zajedno igrali svaku utakmicu. Cijenimo svakoga tko je uz nas
Vidi originalni članak

Nogometaši Kölna uspjeli su osigurati ostanak u elitnoj njemačkoj nogometnoj ligi, a za veliki uspjeh vodstvo kluba odlučilo je nagraditi i svoje navijače. 

Köln u zadnjem kolu, u subotu, igra kod kuće protiv Wolfsburga, a klub je pozvao sve navijače da ostanu na 'RheinEnergie' stadionu i nakon posljednjeg sučevog zvižduka jer ih čeka velika 'proslava preživljavanja'. 

Angažirana su čak tri benda koja će svirati uživo, a za svako kupljeno pivo klub daje i jedno besplatno

- Ostanak u najvišem rangu je veliki uspjeh. Želimo zahvaliti našim navijačima jer smo zajedno igrali svaku utakmicu. Cijenimo svakoga tko je uz nas - izjavio je predsjednik kluba Werner Spinner

Lijepa gesta, čini se kako bi od Kölna mnogi klubovi puno mogli naučiti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sabo 22.05.2015.

    1 FC Koln je jedna od institucija njemačkog nogometa. Prvi prvak Bundeslige, ali i prije Bundeslige značajan klub. Ima tradiciju, ima ime i naravno da će održavati dobre odnose sa navijačima koji su najvažniji dio kluba što se tiće marketinga. Nema navijača, onda nema ni sponzora ni love. Pitajte naše klubove. (osim Dinamo)

  • Stručni komentator 21.05.2015.

    Bundesliga najjača! Danke Angela Merkel!

  • đido mova 21.05.2015.

    dobar primjer odnosa klub-navijači

Komentiraj...
Vidi sve komentare