To je to što me zanima!

Kobe Bryant gledao dvoboj Brazilaca i Argentinaca

NBA zvijezda u Pekingu redovito posjećuje i druga borilišta. U utorak je bio na nogometnom polufinalu i uživao u igri Sergija "Kuna" Agüera
Vidi originalni članak

Napadač madridskog Atletica Sergio Agüero briljirao je. Zabio je u 52. minuti prsima, kasnije ih je nazvao 'Božjim prsima'. Pogodio je i šest minuta kasnije, a onda u 75. izborio penal koji je realizirao Juan Roman Riquelme. Brazilci su pokušavali, dvaput pogodili okvir gola, ali konačnih 3-0 znači da Brazilci ni s Ronaldinhom neće osvojiti zlato na Olimpijskim igrama...
A sve to uživo je pogledao Kobe Bryant. Ako je bio na boksačkom meču Marka Tomasovića, ne čudi da je došao na možda i najveći spektakl koji se dogodio u Pekingu. Amerikanac je, velika košarkaška zvijezda, ali Kobeja zanima sve. Pa tako i jedan 'europski' sport, u SAD-u ne baš osobito popularan.
- Kobe se ovoj utakmici veselio cijeli tjedan. Obožavatelj je Lea Messija i strašno je želio uživo pogledati kako igra - objasnio je Bryantovo pojavljivanje na nogometnoj utakmici glasnogovornik američke košarkaške reprezentacije.
No Bryantu ovo nije prvi put da je bio na nogometu u Pekingu. Gledao je i pobjedu Argentinaca protiv Australije u skupini. Izbor nije slučajan, Leo Messi je očito momak kojem se jedan od najvećih košarkaša svih vremena posebno divi. Ovoga puta je imao priliku doći u blizak kontakt sa sportašem koji je vjerojatno veći i od njega - u VIP loži je sjedio u društvu Diega Maradone!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare