To je to što me zanima!

Kobejeva udovica na sudu: Želi stotine milijuna dolara odštete!

Žena jednog od ponajboljih košarkaša ikad Kobeja Bryanta, Vanessa, u helikopterskoj je nesreći izgubila kćer i supruga, a sad od pilotove tvrtke te tvrtke za iznajmljivanje helikoptera traži visoku odštetu
Vidi originalni članak

Pet mjeseci nakon stravične nesreće i pada helikoptera u kojem su bili Kobe (41) i Gianna (14) Bryant te još sedmero putnika, supruga i majka Vanessa Bryant (38) traži pravdu na sudu. Zbog pogreške koje je dovela do smrti drugih osoba tuži tvrtku Island Express Helicopters, za koju je vozio pilot Ara Zobayan (50), te tvrtku za iznajmljivanje helikoptera iz koje je bilo spomenuto vozilo.

OBJAVLJENI REZULTATI Obdukcija žrtava kobnog leta: Kod Gianne su pronašli i dres...

Tužbu je podigla u veljači te krivi pilota Zobayana koji je također umro u nesreći da nije nabavio podatke o vremenu prije polijetanja te nije odgodio let nakon što je saznao za loše vremenske uvjete, odnosno jaku maglu. Kako piše The Blast, Kobejeva supruga traži stotine milijuna dolara koje je obitelj izgubila zbog smrti legende Lakersa.

POGLEDAJTE VIDEO: Fanovi odali počast Kobeju i Gianni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao rezultat smrti Kobeja i Gianne Bryant, Vanessa Bryant traži ekonomsku i neekonomsku štetu, kaznene odštete i druge olakšice koje sud smatra pravednim i ispravnim - stoji u papirima predanim sudu.

NOVI 'POSLJEDNJI PLES'? Stiže novi hit serijal? I Kobeja su snimali u posljednjoj sezoni

Također, obitelji ostalih putnika poginulih u padu helikoptera u siječnju podigle su privatne tužbe. Podsjetimo, kobnog 26. siječnja 2020. godine u padu helikoptera nedaleko Los Angelesa poginulo je devetoro ljudi među kojima i Kobe te Gianna Bryant, a obdukcija je otkrila kako pilot Ara Zobayan nije bio pod utjecajem alkohola ni droge.

Putovali su na dječji košarkaški turnir u mjesto Thousand Oaks sjeverozapadno od Los Angelesa, ali su se po iznimno lošim vremenskim uvjetima i gustoj magli zabili u brdo te je službeni uzrok smrti za sve putnike "tupa trauma". Pilotova tvrtka  Island Express Helicopters nije imala dozvolu za let po lošim vremenskim uvjetima. Uzroci i odgovorni za nesreću još se utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Nemo22 10.06.2020.

    Njena glupost.Zeli sebi olaksati dusu.Vjerujem da je Kobe inzistira da se krene na put.

  • 09.06.2020.

    Kada mine mladost i ljepota, pa se tijelom ne može zarađivati puno i masno, onda kreću sudske tužbe, da se iskamči što god se iskamčiti da. Ženska zna radnju. Prava je pro. buljumenta pravnika joj iza leđa, bit će love ka' i pljeve.

  • Bocwanna 09.06.2020.

    Nije napisano od koga to točno traži Lovu.... Autoru ovog članka molim da se uozbilji... 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare