To je to što me zanima!

Kockasti "baby boom": Dolaze nasljednici Vide, Rakete, Srne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djecu u 2015. godini dobili Dejan Lovren, Darijo Srna, Domagoj Vida, Josip Pivarić i Mijo Caktaš, a sljedeći je Ivan Rakitić, koji će 2016. godine dobiti drugo dijete...
Vidi originalni članak

Najveće osvježenje u redovima hrvatske reprezentacije u 2015. godini nisu ni Brozović, ni Pjaca, ni Pivarić, nego maleni David, Josip, Karlo, Matej, Mihaela i Eli, novorođenčad hrvatskih nogometnih zvijezda.

U godini na izmaku dječica su uveseljavala majke i očeve, ali i hrvatskog izbornika Antu Čačića.

- Drago mi je kao čovjeku da su naši reprezentativci dobili djecu, ali mi je drago i kao izborniku, jer će im to donijeti mir i stabilnost. Oženjeni igrači s djecom puno ozbiljnije i odgovornije pristupaju obavezama, učinkovitiji su, a samo s ozbiljnim ljudima se mogu raditi ozbiljne stvari - kazao je zadovoljni Čačić .

POGLEDAJTE VIDEO: Čak šestero djece rođeno u 2015.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na “baby boom” u obiteljima reprezentativaca te na to koliko naši igrači vole provoditi vrijeme sa svojom djecom, možda bi bilo dobro da odgovorni razmisle i o otvaranju dječjeg vrtića u kampu reprezentacije u Francuskoj.

Vatrena obitelj je u 2015. postala bogatija za čak šestoro djece. Dejanu Lovrenu je, nakon kćeri Elene, supruga Anita u lipnju rodila sinčića Josipa.

Nekoliko dana nakon njega sina je dobio i kapetan Darijo Srna , nakon kćeri Kasje supruga Mirela rodila mu je sinčića Karla.

I Josip Pivarić je od ranije imao kćer Lorenu, a u kolovozu mu je supruga Božica rodila malog Mateja.

U rujnu je otac postao i Domagoj Vida , čija je djevojka Ivana rodila sina Davida, a drugu je kćer, Mihaelu, rodila i Tea Caktaš, supruga Mije Caktaša , koji od ranije ima kćer Enu.

Iako se oprostio od reprezentacije, Stipe Pletikosa se vraća nogometu u Deportivu, pa bi, zlu ne trebalo, mogao pomoći i za Euro, a u ovu se priču uklapa jer je i njegova Angela u svibnju rodila treće dijete. Nakon Franka i Eli, stigla je i Ruža.

- Djeca su Božji dar, meni i supruzi smisao života. Uvijek smo željeli veliku obitelj, a djeca su mi donijela dodatni mir i sreću - kaže Pletikosa .

I doista, većina reprezentativaca svaki slobodan trenutak provodi uz djecu, a mnogima od njih su ona bila prekretnica u životu. Jedan od najboljih primjera je Nikola Kalinić , kojeg je rođenje sinčića Matea potpuno promijenilo.

- Mali je čudo, obožavam se igrati s njim, šetati, svaki dan otkrijemo nešto novo. Osjećam da sam njegovim rođenjem dobio novu dimenziju i postao bolji čovjek, ali i bolji igrač - kazao je Kalinić .

- Obitelj i djeca su na prvome mjestu, tek onda nogomet. U obitelji imam mir i podršku, ona je temelj svih mojih uspjeha - kaže Josip Pivarić.

Lijepe vijesti u 2015. samo su nastavak “baby booma” iz ranijih godina, u 2014. djecu su dobili Ivan Perišić, Nikola Kalinić i Ivan Strinić, a mogao bi se nastaviti i u 2016., kad će Ivan Rakitić po drugi put postati otac.

Supruga Raquel je u blaženom stanju, a i kćer Althea jedva čeka društvo.

Nakon Elene stigao je mali Josip

Kad tata Dejan s reprezentacijom bude na EP-u, mali Josip proslavit će prvi rođendan. Kći Elena sad ima i društvo, tata možda i nasljednika...

Zabio dvaput za cure i novu bebu

Golove posvećujem mojim dvjema princezama, supruzi i kćeri. Najljepše od svega je što čekamo još jednu bebu, objavio je Rakitić nakon dva gola BATE Borisovu u LP-u.

David Vida će valjda biti špica

Samo jedno slovo dijeli Domagojeva sina od bivšeg napadača Barcelone. Nekad je zabijao David Villa, u budućnosti će možda David Vida...

Obitelj u Ukrajini, ali djeca se rađaju doma

Baš kao i prvo dijete Darija i Mirele Srna, malena Kasja, i sin Karlo rodio se u Zagrebu. Posljednju fazu trudnoće Mirela je provela u Zagrebu, Dario je bio sam u Ukrajini.

Prvo je došao sin pa najbolja jesen u karijeri

I prije nego što je počela njegova najbolja polusezona u karijeri, Josip Pivarić je uživao u lijepim trenucima. Kći Lorena u kolovozu je dobila brata Mateja.

Caktaševu godinu je uljepšala mala Mihaela

I Hajdukov veznjak blistao je ove jeseni, zaslužio poziv u reprezentaciju, a godinu je uljepšala i mala Mihaela. Mijo i supruga Tea imali su kći Enu, a sad je stigla i sekica.

Sve brojnija obitelj zajedno će u La Corunu

Godinu koju je zaključio potpisom ugovora s Deportivom Stipi Pletikosi obilježilo je rođenje trećeg djeteta. Sin Franko i kći Eli dobili su društvo, djevojčicu Ružu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • viscuma 30.12.2015.

    *Vatreni baby boom, kockasti je Spuzva Bob i Branko.

  • prajdali 30.12.2015.

    Nema stajanja ! Pucati i samo pucati.

  • Toni1911 30.12.2015.

    znači osvajamo u11 2026. na sp-u u ekvatorijalnoj gvineji

Komentiraj...
Vidi sve komentare