Obavijesti

Sport

Komentari 12

Kockasti "baby boom": Dolaze nasljednici Vide, Rakete, Srne

Kockasti "baby boom": Dolaze nasljednici Vide, Rakete, Srne
2

Djecu u 2015. godini dobili Dejan Lovren, Darijo Srna, Domagoj Vida, Josip Pivarić i Mijo Caktaš, a sljedeći je Ivan Rakitić, koji će 2016. godine dobiti drugo dijete...

VIDEO

Najveće osvježenje u redovima hrvatske reprezentacije u 2015. godini nisu ni Brozović, ni Pjaca, ni Pivarić, nego maleni David, Josip, Karlo, Matej, Mihaela i Eli, novorođenčad hrvatskih nogometnih zvijezda.

U godini na izmaku dječica su uveseljavala majke i očeve, ali i hrvatskog izbornika Antu Čačića.

- Drago mi je kao čovjeku da su naši reprezentativci dobili djecu, ali mi je drago i kao izborniku, jer će im to donijeti mir i stabilnost. Oženjeni igrači s djecom puno ozbiljnije i odgovornije pristupaju obavezama, učinkovitiji su, a samo s ozbiljnim ljudima se mogu raditi ozbiljne stvari - kazao je zadovoljni Čačić .

POGLEDAJTE VIDEO: Čak šestero djece rođeno u 2015.

Pokretanje videa...

24sata Video 00:07

S obzirom na “baby boom” u obiteljima reprezentativaca te na to koliko naši igrači vole provoditi vrijeme sa svojom djecom, možda bi bilo dobro da odgovorni razmisle i o otvaranju dječjeg vrtića u kampu reprezentacije u Francuskoj.

Vatrena obitelj je u 2015. postala bogatija za čak šestoro djece. Dejanu Lovrenu je, nakon kćeri Elene, supruga Anita u lipnju rodila sinčića Josipa.

Nekoliko dana nakon njega sina je dobio i kapetan Darijo Srna , nakon kćeri Kasje supruga Mirela rodila mu je sinčića Karla.

I Josip Pivarić je od ranije imao kćer Lorenu, a u kolovozu mu je supruga Božica rodila malog Mateja.

U rujnu je otac postao i Domagoj Vida , čija je djevojka Ivana rodila sina Davida, a drugu je kćer, Mihaelu, rodila i Tea Caktaš, supruga Mije Caktaša , koji od ranije ima kćer Enu.

Iako se oprostio od reprezentacije, Stipe Pletikosa se vraća nogometu u Deportivu, pa bi, zlu ne trebalo, mogao pomoći i za Euro, a u ovu se priču uklapa jer je i njegova Angela u svibnju rodila treće dijete. Nakon Franka i Eli, stigla je i Ruža.

- Djeca su Božji dar, meni i supruzi smisao života. Uvijek smo željeli veliku obitelj, a djeca su mi donijela dodatni mir i sreću - kaže Pletikosa .

I doista, većina reprezentativaca svaki slobodan trenutak provodi uz djecu, a mnogima od njih su ona bila prekretnica u životu. Jedan od najboljih primjera je Nikola Kalinić , kojeg je rođenje sinčića Matea potpuno promijenilo.

- Mali je čudo, obožavam se igrati s njim, šetati, svaki dan otkrijemo nešto novo. Osjećam da sam njegovim rođenjem dobio novu dimenziju i postao bolji čovjek, ali i bolji igrač - kazao je Kalinić .

- Obitelj i djeca su na prvome mjestu, tek onda nogomet. U obitelji imam mir i podršku, ona je temelj svih mojih uspjeha - kaže Josip Pivarić.

Lijepe vijesti u 2015. samo su nastavak “baby booma” iz ranijih godina, u 2014. djecu su dobili Ivan Perišić, Nikola Kalinić i Ivan Strinić, a mogao bi se nastaviti i u 2016., kad će Ivan Rakitić po drugi put postati otac.

Supruga Raquel je u blaženom stanju, a i kćer Althea jedva čeka društvo.

Nakon Elene stigao je mali Josip

Kad tata Dejan s reprezentacijom bude na EP-u, mali Josip proslavit će prvi rođendan. Kći Elena sad ima i društvo, tata možda i nasljednika...

Zabio dvaput za cure i novu bebu

Golove posvećujem mojim dvjema princezama, supruzi i kćeri. Najljepše od svega je što čekamo još jednu bebu, objavio je Rakitić nakon dva gola BATE Borisovu u LP-u.

David Vida će valjda biti špica

Samo jedno slovo dijeli Domagojeva sina od bivšeg napadača Barcelone. Nekad je zabijao David Villa, u budućnosti će možda David Vida...

Obitelj u Ukrajini, ali djeca se rađaju doma

Baš kao i prvo dijete Darija i Mirele Srna, malena Kasja, i sin Karlo rodio se u Zagrebu. Posljednju fazu trudnoće Mirela je provela u Zagrebu, Dario je bio sam u Ukrajini.

Prvo je došao sin pa najbolja jesen u karijeri

I prije nego što je počela njegova najbolja polusezona u karijeri, Josip Pivarić je uživao u lijepim trenucima. Kći Lorena u kolovozu je dobila brata Mateja.

Caktaševu godinu je uljepšala mala Mihaela

I Hajdukov veznjak blistao je ove jeseni, zaslužio poziv u reprezentaciju, a godinu je uljepšala i mala Mihaela. Mijo i supruga Tea imali su kći Enu, a sad je stigla i sekica.

Sve brojnija obitelj zajedno će u La Corunu

Godinu koju je zaključio potpisom ugovora s Deportivom Stipi Pletikosi obilježilo je rođenje trećeg djeteta. Sin Franko i kći Eli dobili su društvo, djevojčicu Ružu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe