To je to što me zanima!

"Kockasti" kod predsjednice: Vaša sam vjerna navijačica...

Čestitam vam što promičete Hrvatsku kao njezini najbolji veleposlanici. Ponosna sam na vas. Uvijek ću se zauzimati za promicanje sporta, rekla je predsjednica
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci i stručni stožer predvođen izbornikom Nikom Kovačem i predsjednikom Davorom Šukerom na poziv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović posjetili su Pantovčak uoči treninga u srijedu.

Novopečeni član izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker, Kolindi je poklonio cvijeće. Predsjednica je od kapetana Darija Srne dobila loptu s potpisima svih igrača, a izbornik Niko Kovač uručio joj je uokvireni dres s potpisima reprezentativaca.

Igor Kralj/PIXSELL

- Pozvala sam vas kako bih vam iskazala svoje poštovanje kao hrvatska državljanka i vaša vjerna navijačica, ali i kako bismo razgovarali o daljnjoj popularizaciji nogometa i sporta u Hrvatskoj - rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dodala kako se politika ne misli miješati u sport:

- Kažu da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali smatram da se politika mora držati dalje od sporta, a sport dalje od politike. Čestitam vam za sve ono što ste do sada napravili za Hrvatsku, a učinili ste puno. Čestitam vam kao pojedincima koji igrate u velikim inozemnima klubovima i promičete hrvatski nogomet i našu državu kao njezini najbolji veleposlanici. Pozdravljam i sve navijače 'vatrenih' i pozivam ih da vas i dalje podržavaju, ali i vode računa da kad vas prate u zemlji i inozemstvu da su i oni veleposlanici nogometa i Hrvatske - rekla je Kolinda i dodala:

- Ponosna sam na vas i na sve hrvatske reprezentativce u svim sportovima i uvijek ću se zauzimati za promicanje sporta, za promicanje poštovanja i pravog i zdravog odnosa prema sportu i vjerujem da ću u vama imati spremne suradnike i saveznike. Hvala vam još jednom na dolasku i želim vam svako dobro u subotu. Navijat ćemo za vas i veselim se sljedećoj utakmici - kazala je predsjednica Grabar Kitarović.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 313

  • lotus_1 26.03.2015.

    Opet kiks.:))) Trebala je reći: "Svi ste vi moji izabranici" :))))))))))

  • djkicks 26.03.2015.

    Kako se hadeze pojednici iz repke smješe.

  • ObjektivniPromatrac 26.03.2015.

    Eto, hrvati su tako prozirni. Ode bista, sport je svetinja, i hrvati odmah u euforiji. Ne znam sto vise promice hrvatsku, 20 nogometasa ili tisuce koji kopaju po kontejnerima. Slijepa je ovo nacija a kako vidim, takva ce i ostati jer je hrvatima bitno ono sto je najmanje bitno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare