To je to što me zanima!

Hrvati slave: Široki u sjajnoj atmosferi postao prvak BiH

Široki su do titule predvodili Hrvati. S 21 poenom i šutom iz igre 7/10 najbolji je bio Mateo Drežnjak, mladi hrvatski reprezentativac (1999. godište). Tek četiri poena manje zabio je njegov brat Dario
Vidi originalni članak

Čak četiri tisuće gledatelja naguralo se u Pecaru te bilo šesti igrač HKK Širokog u pobjedi nad Sparsom 82-69 za desetu titulu prvaka Bosne i Hercegovine!

Dvorana je gorila, atmosfera je bila nevjerojatna, a čak je par tisuća navijača ostalo ispred dvorane zbog popunjenosti kapaciteta, prenosi abcportal.info.

Navijači su na utakmicu izveli i prekrasnu 'kockastu' koreografiju. 

Bivši trener KK Zagreb Danijel Jusup odradio je odličan posao u Širokom ove sezone, a presudna je za njegovu momčad bila treća četvrtina u kojoj su slavili 26-12.

Hrvatski košarkaški klub Široki su do titule predvodili Hrvati. S 21 poenom i šutom iz igre 7/10 najbolji je bio Mateo Drežnjak, mladi hrvatski reprezentativac (1999. godište). Tek četiri poena manje zabio je njegov brat Dario, 18 je zabio Fenner Steven Derrick, a dvoznamenkast je bio i bivši razigravač Splita Goran Filipović s 10 poena i čak deset asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • 31.05.2019.

    Po ovim komentarima se vidi zašto smo tu gdje jesmo. Nisu tu političari ništa krivi. S ovako tupavim narodom bolje se ne može.

  • 31.05.2019.

    Na ove komentare samo se može reći: rak nije al lijeka nam nema :( ......... kao društvo otišli smo u 100 lijepih PM i nema nam spasa. Slave titulu prvaka države sa zastavom druge države, to nema nigdje u svijetu, a nažalost svi oni (igrači i navijači) i većina nas Lijepoj našoj mislimo da je to ispravno. Veličamo herceg bosnu a zaboravljamo da je zbog nje Hrvatskoj presuđeno za agresiju na BiH i da se zbog nje zločinac Praljak ubio a ostali su dobili 111 godina zatvora, šta se tu ima slaviti i veličati neka mi neko pojasni? Čudimo se đikanima što veličaju dražu mihajlovića, mladića, karadžića, pa po čemu smo to mi drugačiji i mi slavimo pavelića, kordića, praljka. Razlika je samo u godinama zatvora koje će odležati ili su već odležali.

  • Yugonostalgicar 31.05.2019.

    Sta siroki ima s hrvatima ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare