To je to što me zanima!

Koeficijent 500 da će noj biti novi trener Andreja Kramarića

Engleske kladionice u ponudu za novog trenera Leicestera stavile su - noja. Uložite li kunu da će ova brza ptica postati trener Kramarićevih 'lisica' možete zaraditi 500
Vidi originalni članak

Uložite li kunu (funtu) na okladu da će noj sjesti na klupu 'lisica' možete ih zaraditi 500. Iako zvuči kao početak lošeg vica, riječ je zapravo o ponudi engleskih kladionica na okladu tko će biti novi trener Leicestera.

Duhoviti je to odgovor na uvrede sada već bivšeg trenera Andreja Kramarića Nigela Pearsona koji je u travnju izvrijeđao novinara.

- Jeste li vi noj? Glava vam je očito u pijesku. Jeste li dovoljno savitljivi da gurnete glavu u pijesak? Sumnjam. Dovoljno ste često ovdje i da postavite takvo pitanje morate biti ili vrlo blesavi ili vrlo glupi - rekao je Pearson novinaru.

U međuvremenu je dobio otkaz, a u potrazi za novim trenerom engleske su se kladionice sjetile uvreda smijenjenog stručnjaka. Kladionice neimenovanom noju ne daju previše šanse, a najveći favorit za klupu Leicestera je trener s iskustvom u američkom MLS-u Predrag Radosavljević.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nerd86 10.07.2015.

    Da mi je vidit specijalca koji će stavit funtu na to..

  • tomicalomica 10.07.2015.

    Ovaj bi mogao postat trener Hajduka , ako nesto krene po zlu sad u nedjelju ili protiv Kopra

  • strmi007 10.07.2015.

    hahhahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare