To je to što me zanima!

Koemana isključili zbog 'kakav lik'! Propušta dvije utakmice

Nizozemskog stručnjaka na klupi Barcelone glavni je sudac isključio na utakmici protiv Granade zbog čega će propustiti dvije od pet posljednjih utakmica u La Ligi.
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone u četvrtak su imali sve u svojim rukama. Pobjeda protiv Granade odvela bi ih na toliko željeni vrh La Lige, ali nisu uspjeli.

Messi je doveo Barcu u vodstvo u 23. minuti i sve je teklo po planu, a onda je Machis u 63. šokirao Katalonce i zabio za 1-1. Potpuni preokret za opće oduševljenje u Madridu i razočaranje u Barceloni donio je Molina golom u 79. minuti.

BARCELONA - GRANADA 1-2 Kakav kiks Barcelone! Fešta u Madridu: Granada šokirala Katalonce usred Camp Noua

Glavni sudac je u 63. minuti isključio Ronalda Koemana, a danas je svjetlo dana vidio i zapisnik utakmice koji kaže da je Barcin trener dobio crveni jer je četvrtom sucu rekao "kakav lik", pritom vjerojatno misleći na glavnog suca Fuertesa.

La Liga je ekspresno suspendirala nizozemskog stručnjaka na dvije utakmice što znači da neće voditi svoju momčad iz prvih redova u utakmicama protiv Atletico Madrida i Valencije. Barca se na takvu odluku, naravno, žalila.

ATLETICO I DALJE PRVI Barcelona sustigla Real: Borba za titulu se opasno zakuhala!

Do kraja španjolskog prvenstva ostalo je još pet kola, a Barcelona osim spomenutih utakmica još ima gostujuće utakmice protiv Levantea i Eibara te domaću protiv Celte Vigo. Zahvaljujući porazu od Granade, više ne ovise samo o sebi, već moraju čekati kiks Reala, a Atletico, jasno, moraju pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bocwanna 30.04.2021.

    Ionako je Messi trener i postavljač momčadi i plana igre

  • nogofil 30.04.2021.

    Igraš sa Grandom i nužno moraš pobijediti. Nužna ofenziva a taj lik na krilnu poziciju stavi Segia Roberta, a na klupi ostadoše prava krila Dembele, Trincao pa čak i Dest. Tako da njegov izostanak slijedećih utakmica je blagodat za Barcelonu a ne kazna. Ali jao, on će sastaviti momčad a tada još postoji i mobitel.

  • Space Burek 30.04.2021.

    A ovo je nekakva kazna za Barcu? Bolje im je bez njega, barem nece biti debilnih zamjena tijekom utakmice. I neka mu uzmu mobitel da nema kontakt sa klupom i Barci ce biti 3 puta lakse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare