To je to što me zanima!

Kohlschreiber je bio bolji: Čilić je izgubio u četvrtini finala...

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (12) izgubio je od Philippa Kohlschreibera (32) u četvrtfinalu ATP-a 500 u Rotterdamu. Nijemac je slavio nakon dva sata i 10 minuta igre 3-6, 6-3, 6-4.
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (12) izgubio je od Philippa Kohlschreibera (32) u četvrtfinalu ATP-a 500 u Rotterdamu. Nijemac je slavio nakon dva sata i 10 minuta igre u tri seta rezultatom 3-6, 6-3, 6-4.

Marin je bolje ušao u meč, iako je imao 11 neprisiljenih pogrešaka, i već u prvom setu pogodio sedam aseva. Spasio je četiri break lopte, a pri rezultatu 3-2 za Marina, Čilić je "breaknuo" Kohlschreibera i uzeo prvi set 6-3.

U drugom setu igra Marina Čilića je pala. Nijemac je bio bolji i na 4-3 Marin je izgubio servis. Kohlschreiber je uzeo drugi set 6-3.

Čilića je očito pogodio osvojeni set Kohlschreibera jer je odmah u prvom gemu zadnjeg seta izgubio servis nakon što je prethodno spasio dvije break lopte. Nijemac je tu prednost zadržao do kraja i uzeo treći set 6-4.

Kohlschreiber će u polufinalu Rotterdama igrati protiv  NijemcaAlexandera Zvereva ili Francuza Galea Monfilsa. U drugom polufinalu igraju Francuz Nicolas Mahut i Slovak Martin Klizan.

Spomenimo i kako je Kohlschreiber izbacio drugog Hrvata zaredom. U drugom kolu je pobijedio Ivana Dodiga 6-4, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • thiemfedal 13.02.2016.

    novi portal je katastrofa...bit ce bolje marine, sretno thiemu danas protiv royalovog rafe ;)

  • verdax 13.02.2016.

    Kad Ivanišević vidi koliko muke je uložio da osvoji jedva jedan Grand Slam, a ovaj ga osvojio ni kriv ni dužan, dođe mu da požali što je ikad igrao tenis. :D

  • danec 13.02.2016.

    covjeku mozes mjenjat taktiku, trenera, opremu ali shvatite Cilicu ćud i prirodu, gene to se ne mjenja. Lik se nemozepromijenit. Mrljina je živa. Zombi lik. Pa daj razbi reket, jebi mater nesto radi, zivni malo. Ili Odi igrat čelandžere još malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare