To je to što me zanima!

Kohorta vrijeđala upravu kluba pa otišla, remi Osijeka i SB-a...

Golova u Gradskom vrtu u utakmici između Osijeka i Slaven Belupa nije bilo, ali jest uvreda Kohorte upućenih upravi kluba. Nakon pola sata artiljerije napustili su Vrt...
Vidi originalni članak

Problemima okupiran Osijek nije uspio pobijediti Slaven Belupo u prvoj utakmici 14. kola MAXtv Prve lige na Gradskom vrtu, ali barem je prekinuo niz od tri uzastopna poraza nakon remija bez golova s "farmaceutima".

"Bijelo-plavi" su imali više izrazitih šansi, poput one Gorana Roce u 13. i 22. minuti. Kohorta je nastavila s uvredama upućenima upravi kluba, a nakon silne artiljerije otišla je sa stadiona u 30. minuti.

Koprivničani su krajem utakmice nekoliko puta prijetili iz polukontre, ali nisu došli do gola kojim bi napredovali na ljestvici. Ovako, Slaven je ostao na osmom mjestu s 14, a Osijek s četiri boda manje na devetom mjestu.

U sljedećem kolu Osijek ide u goste Lokomotivi (31. kolovoza, 15 sati), dok Slaven dočekuje zaprešićki Inter (1. studenog, 19 sati). Prije toga i jedni i drugi imaju obveze u osmini finala Kupa; Osijek u srijedu gostuje kod HAŠK-a, a Slaven Belupo kod lidera Druge HNL, Šibenika.

MAXtv Prva liga, 14. kolo:

  • Osijek - Slaven Belupo 0-0
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare