To je to što me zanima!

Koja će prva do zlatnog Phelpsa: Lily ili Amanda...

Amanda Beard je jedna od najljepših plivačica svijeta, koja se slikala za Playboy i FHM, a Lily Donaldson britanski je supermodel
Vidi originalni članak

Michael Phelps obavio je sve svoje zadatke u Pekingu, osvojio svih osam zlata koja je planirao. Lov na rekorde nakratko je završio, a sad postaje - lovina.
Britanski mediji zabavljaju se kalkulacijama tko je djevojka “najboljeg sportaša na svijetu”. Jedni ga povezuju s kolegicom Amandom Beard, superatraktivnom američkom plivačicom koja se u slobodno vrijeme, na oduševljenje muške populacije, slikala za Playboy i FHM, a najnoviji joj je potez reklamna kampanja za Petu, organizaciju za zaštitu životinja, u kojoj se također slikala gola.
Prema drugim izvorima, Phelpsova je ljubav Engleskinja Lily Donaldson, jedna od osam najboljih svjetskih supermodela. “Plavom anđelu” mnogi zamjeraju deficit kilograma, osobito u usporedbi s Amandinim oblinama, a Amerikanki daju veće šanse i zato što imaju više zajedničkog. No u bitci za Phelpsovo srce presudit će samo njegov ukus. A možda i - karakter.

'MOŽE ON I BOLJE OD NJIH DVIJE'
Američki portali se dobro zabavljuju pričom o Phelpsovim 'mukama', a jedan od njih je bio dovoljno slobodan i preporučiti Phelpsu što da radi.
"Iskreno, obje djevojke su iznadprosječno lijepe. Ali Phelps bi mogao ponovno razmisliti: možda je najveći plivač svih vremena, ali je u ljubavi očito neiskusan. Bilo koju od njih dvije mogao bi dobiti i s jednom ili dvije zlatne medalje. No on ih ima 14 i mogao bi imati bilo koju ženu na svijetu", pišu američki novinari.

MICHAEL PHELPS
DOB: 23 GODINE
VISINA: 193 CM
TEŽINA: 91 KG
RASPON RUKU: 201 cm
BROJ NOGE: 50

LILY DONALDSON
DOB: 21 GODINe
VISINA: 178 CM
TEŽINA: 46 KG
PROPORCIJE: 82-57-85

AMANDA BEARD
DOB: 27 GODINA
VISINA: 173 CM
TEŽINA: 59 KG
PROPORCIJE: 86-64-88

SVE PHELPSOVE MEDALJE STOJE 1200 EURA...
Osam zlatnih olimpijskih medalja. Uspjeh za povijest koji ni jedan sportaš prije Michaela Phelpsa nije ostvario. Ili “okupan u zlatu”, kako su američki mediji opisali njegov uspjeh. No kolika je materijalna vrijednost njegovih medalja. Kao prvo, srebrna i zlatna olimpijska medalja moraju sadržavati najmanje 92,5 posto čistog srebra. Zlatna medalja, pak, mora u sebi imati najmanje šest grama 24-karatnog zlata.
Šest grama zlata, sadržanog u medalji, na tržištu vrijedi otprilike 110 eura. Dodamo li tu 92,5 posto srebra, čija je vrijednost oko 40 eura, doći ćete do brojke 150, koliko vrijedi zlatna olimpijska medalja. Djeluje razočaravajuće, no istinska vrijednost olimpijskih medalja je daleko veća. Za sportaše - vrh karijere, trenutak za povijest.
Uostalom, na eBayu dobili bi sigurno više od 150 eura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slay22 20.08.2008.

    Ja sam za Lily! Jedna od najljepših i najuspješnijih manekenki danas, jako mlada i stvarno prekrasna cura... Ona je desno na prvoj slici, a na drugoj slici se nalazi valjda greškom Snejana Onopka-također manekenka ali ni približno lijepa kao Lily.

  • Knight Cross 19.08.2008.

    taj phepls je ružan je..o te slonić dambo samo oce pare obadvije!

  • left1 19.08.2008.

    Između ove dvije bi izabrao manekenku....ženstvenija je.....jer ovako ako bude s ovom plivačicom pitanje je tko bi koga nosio preko praga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare