To je to što me zanima!

Kojeg igrača Dinama dolazi gledati Liverpoolov skaut?

Igor Gluščević skaut je Liverpoola i čovjek od najvećeg povjerenja trenera Redsa, Beniteza. Najavio je dolazak na utakmicu protiv Zadra
Vidi originalni članak

U subotu se na krasnim hrvatskim travnjacima igra 20. kolo HNL-a, a u Maksimiru Dinamo dočekuje Zadar. Očekuje se lijepo vrijeme, golijada, Bad Blue Boysi će slaviti 24. rođendan. Ali ni to nije sve! Očekuje se i dolazak jednog uvaženog gosta. Igor Gluščević skaut je Liverpoola i čovjek od najvećeg povjerenja trenera Redsa, Rafe Beniteza.
- Razlog dolaska u Zagreb ostat će tajna. Reći ću samo da Beniteza zanima klub koji je posljednjih godina napravio neke velike transfere. O pojedincima koji za taj klub igraju ne bih govorio, bilo bi neozbiljno. Mnogo puta sam dolazio potajno, ali ne samo na Dinamove utakmice u HNL-u - rekao je Crnogorac za Večernji list.
Iako na svaku Dinamovu utakmicu dolaze 'na lopate' skauta, kada dolazi čovjek iz Liverpoola, to je ipak nešto posebno, iako klub s Anfielda trenutno nije što je nekad bio. Vidjet ćemo hoće li se Gluščeviću netko svidjeti, ili u svojoj bilježnici ima već podcrtana neka imena. Tko odlazi na ljeto iz Dinama? Najmanji koeficijent je na Mandžukića, ali tu su i Badelj, Tomečak..

Idi na 24sata

Komentari 24

  • splico2 12.03.2010.

    po MAMICA dolaze..

  • plavocrni 12.03.2010.

    U subotu se na krasnim hrvatskim travnjacima igra 20. kolo HNL-a....hahahhha kakav kralj,svaka ti dala!! :)))

  • dgrden17 12.03.2010.

    A na slici 3 crna i dva bijela,eto ti hrvatskog Dinama,još ih pokušavaju gurnuti u reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare