To je to što me zanima!

Koliko, 900 dolara za Lea? Ne hvala, to nam je puno...

U River Plateu prepoznali su u malom Messiju potencijal, a odustali su kad su čuli da za njegovo liječenje treba plaćati 900 dolara na mjesec
Vidi originalni članak

Sa samo pet godina i dva mjeseca mali je Leo Messi na utakmici uzeo loptu, predriblao cijelu protivničku obranu i plasirao je ljevicom u gol. Već je tad bio čudo od djeteta u Grandoli, lokalnom nogometnom klubu koji je trenirao njegov otac Jorge.
Dvije godine poslije odlazi u Newell’s Old Boyse i ondje je za oko zapeo slavnom River Plateu. No mali Leo više nije bio zdravo dijete, dijagnosticirali su mu poremećaj hormona rasta, pa je s 11 godina nogomet pao u drugi plan, a borba za normalan život postala je jedina opsesija njegove obitelji.
U Riveru su ga željeli, ali nakon što su čuli da će za njegovo liječenje morati plaćati 900 dolara na mjesec, ekspresno su odustali.
Čelnici Barcelone pozvali su Messijeva oca i rekli da su oni spremni platiti sve troškove, ali pod uvjetom da se cijela obitelj iz Argentine preseli u Španjolsku.
Od očeva posla u tvornici i majčine zarade od povremenog čišćenja jedva su preživljavali i sa zdravim sinom. Odlučili su otići u Barcelonu i nogometna povijest je počela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • odbojkašica4ever 08.04.2010.

    Bas je bio sladak kao mali :)

  • anmd 08.04.2010.

    Ljudi moji o cem vi pricate. Ljudima se netreba klanjat ljude treba postivat i cjenit. Samo se Bogu dragom trebamo poklonit i nikome više.

  • westcoast 08.04.2010.

    to se rodi takvo i nemozes protiv toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare