To je to što me zanima!

Kolinda donosi sreću našima u Tokiju: Navija za sve olimpijce

Bivša predsjednica Republike Hrvatske je u Tokiju u ulozi članice Međunarodnog olimpijskog odbora te prati naše sportaše na svim borilištima i kako se čini, donosi sreću
Vidi originalni članak

Braća Sinković, Martin i Valent, danas su još jednom pomeli konkurenciju i osvojili treću olimpijsku, a drugu zlatnu medalju, a s njima je taj uspjeh uživo proslavila Kolinda Grabar-Kitarović.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske je u Tokiju u ulozi članice Međunarodnog olimpijskog odbora pa ima tu čast pratiti i bodriti hrvatske sportaše uživo na Igrama.

ZLATNA BRAĆA Sinković za 24sata: Svim silama htjeli smo biti uz naše tenisače! A sad samo želim hladno pivo

"Čestitke braći Sinković na osvojenom zlatu na Olimpijskim igrama", napisala je u objavi na Facebooku uz sliku sebe sa olimpijskim pobjednicima.

Kolinda je u ponedjeljak ispratila najveći uspjeh Hrvatske u taekwondou kada je kninska heroina Matea Jelić osvojila zlato, kao i povijesni uspjeh hrvatskog muškog taekwondoa kojeg je broncom u repesažu ostvario Toni Kanaet.

KUMOVI RASTURAJU Čilić: Sinkovići su nas inspirirali i vukli s tribina! Hrvatski finale? Prvo zajedničko pivo večeras...

Ranije je ispratila poraze tenisača u pojedinačnoj konkurenciji, Marina Čilića i Donne Vekić, ali i uspjehe naših parova Mektić/Pavić i Čilić/Dodig koji su Hrvatskoj osigurali dvije medalje budući da će se za zlato boriti u finalu.

O njezinoj politici nećemo raspravljati, ali 'kapa do poda' za bodrenje Hrvata na svim sportskim borilištima, od rukometaša, nogometaša do svih olimpijaca!

ONI SU NA OLIMPU Naše zlato: Sinkovići i Matea

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 30.07.2021.

    Ne donosi im ona sreću nego Opet Iskorištava Sportaše Za Samopromociju!!..Tako se i uvalila u fotelju MOO-a preseransom po tribinama i lizanjem sa Francuzima na prvenstvu,a nikad se sportom nije bavila ni rekreativno..Mutna ko močvara.

  • gif 30.07.2021.

    Kakva sreća u Moskvi nas je urekla.

  • Jeste dosadni 29.07.2021.

    Jel sama platila put ili opet od napačenog naroda. Di god je slikanje eto odma nje da se slika.Drugo ništa nije ni znala raditi i dok je bila predsjednica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare