Sport

Komentari 44

Kolinda donosi sreću našima u Tokiju: Navija za sve olimpijce

Kolinda donosi sreću našima u Tokiju: Navija za sve olimpijce

Bivša predsjednica Republike Hrvatske je u Tokiju u ulozi članice Međunarodnog olimpijskog odbora te prati naše sportaše na svim borilištima i kako se čini, donosi sreću

Braća Sinković, Martin i Valent, danas su još jednom pomeli konkurenciju i osvojili treću olimpijsku, a drugu zlatnu medalju, a s njima je taj uspjeh uživo proslavila Kolinda Grabar-Kitarović.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske je u Tokiju u ulozi članice Međunarodnog olimpijskog odbora pa ima tu čast pratiti i bodriti hrvatske sportaše uživo na Igrama.

"Čestitke braći Sinković na osvojenom zlatu na Olimpijskim igrama", napisala je u objavi na Facebooku uz sliku sebe sa olimpijskim pobjednicima.

Kolinda je u ponedjeljak ispratila najveći uspjeh Hrvatske u taekwondou kada je kninska heroina Matea Jelić osvojila zlato, kao i povijesni uspjeh hrvatskog muškog taekwondoa kojeg je broncom u repesažu ostvario Toni Kanaet.

Ranije je ispratila poraze tenisača u pojedinačnoj konkurenciji, Marina Čilića i Donne Vekić, ali i uspjehe naših parova Mektić/Pavić i Čilić/Dodig koji su Hrvatskoj osigurali dvije medalje budući da će se za zlato boriti u finalu.

O njezinoj politici nećemo raspravljati, ali 'kapa do poda' za bodrenje Hrvata na svim sportskim borilištima, od rukometaša, nogometaša do svih olimpijaca!

Najčitaniji članci