To je to što me zanima!

Kolinda se slikala s navijačima pa otišla na navijačku tribinu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stigla je na utakmicu 'vatrenih' na Groupama Arenu u Budimpešti. Nakon što je obavila fotografiranje s navijačima na ulici, sjela je na tribinu s navijačima
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović bordi 'vatrene' i u Budimpešti. Nakon što je podržala naše nogometaše na otvaranju kvalifikacija za nadolazeći Euro 2020. u prvoj utakmici protiv Azerbajdžana (2-1) na Maksimiru, predsjednica je otišla i na prvo gostovanje u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Prije utakmice družila se s navijačima na ulicama glavnog grada Mađarske s kojima se i fotografirala.

Nakon toga je otišla na stadion i to na navijačku tribinu.

Poslije pobjede protiv Azerbajdžana (2-1) Kolinda je prokomentirala tu utakmicu i rekla svoje želje za susret s Mađarskom.

- Očekujem i puno bolju utakmicu nego protiv Azerbajdžana. Tri boda su tri boda, moraju se dečki malo igrat, ja bih to malo agresivnije, ovo je onako 'breaking the ice'.

VIDEO: Incident prije utakmice u gradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 229

  • may26 26.03.2019.

    Frizura joj je katastrofalna !

  • Timpan 25.03.2019.

    KoLinda ima svoju publiku koja ništa ne vidi ali zato loše čuje, a kada se ta publika broji u milijunima, odatle i ta eksponiranost. I zato hvala bistrom narodu koji kod nje vidi samo da je lijepa i simpatična.

  • Bezobraznik 25.03.2019.

    Za mene je prekrižena pozivom Vučiću, ali realno, može ići kud želi i raditi što želi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare