To je to što me zanima!

Koljenom u glavu: Golmanu Ukrajine slomio je kosti lica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dikan je pretrpio višestruke prijelome kostiju lica i potres mozga nakon što ga je koljenom pogodio napadač Zenita Aleksandar Keržakov i morat će na operaciju
Vidi originalni članak

Andriju Dikanu, vrataru moskovskog Spartaka i ukrajinske reprezentacije, u opasnosti je nastup na Europskom nogometnom prvenstvu nakon što se ozlijedio na prvenstvenoj utakmici protiv Zenita iz St. Peteburga.

U službenoj izjavi kluba rečeno je da je Dikan pretrpio višestruke prijelome kostiju lica i potres mozga nakon što ga je koljenom pogodio napadač Zenita Aleksandar Keržakov.

No, unatoč teškoj ozljedi i jakim bolovima, ukrajinski je vratar nastavio utakmicu još 10 minuta nakon sudara s Keržakovim, ali je ubrzo zatražio izmjenu.

- On se trenutačno nalazi pod prismotrom neurokirurga i neuropatologa i vrše se pretrage kako bi se što točnije utvrdilo njegovo stanje - piše na službenoj klupskoj stranici.

- Ne osjećam se loše u ovom trenutku. No, osjećam bol i vjerojatno ću trebati operaciju. Doktori su mi rekli da je potrebno barem mjesec dana da mi zacijele kosti u licu i čeljusti - istaknuo je Dikan.

Novi je to udarac ukrajinskoj reprezentaciji, koji su već ostali bez Šahtarova vratara Rybke koji je dobio dvogodišnju suspenziju zbog dopinga.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dr.Gonzo. 02.04.2012.

    uff ovo je bolilo

  • juran 02.04.2012.

    Prokl.... golman, udario ga je glavom u koljeno, jadan igrač

  • dinamo volim ja 02.04.2012.

    Stvarno bolno za vidjet i nadam se brzom oporavku ovog golmana, ali svjetla tocka je ta da je napadac odmah stao i ispricao se vrataru sto ne bi napravili svi,nego bi krenuli u svadju! Dikane oporavi se do EURA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare