To je to što me zanima!

Kombinirani Real vratio se u sedlo: Četiri gola u 35 minuta

TRI KORAKA DO TITULE Igrači iz drugoga plana kod Zinedinea Zidanea ni ovaj put nisu razočarali. Srušili su budućeg drugoligaša Granadu 4-0 uz po dva gola Jamesa i Morate
Vidi originalni članak

Real Madrid s pola je gasa svladao Granadu u gostima 4-0. Čak i bez glavnih zvijezda poput RonaldaModrića, Marcela, Kroosa (na poštedi) i Benzeme (ušao u 59. minuti), pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih pola sata.

James Rodríguez u trećoj je minuti doveo "kraljeve" u vodstvo na asistenciju Lucasa Vázqueza, a u 11. je isti igrač povisio na 2-0 na dodavanje zaboravljenog Fábija Coentraa.

Álvaro Morata također se dvaput upisao u strijelce. U 30. minuti zabio je treći gol gostiju na dodavanje Danila, a pet minuta potom Španjolac je još jednom poentirao nakon asistencije Marca Asensija.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za pobjednički sastav i svidio se s nekoliko odličnih poteza.

Drugo poluvrijeme bilo je puko odrađivanje posla za Madriđane koji dva kola prije kraja, uz utakmicu manje, imaju jednak broj bodova kao Barcelona, koja je ranije svladala Villarreal 4-1.

Real do kraja sezone, osim uzvrata Lige prvaka protiv Atlética u srijedu te vjerojatnog finala, ima domaću utakmicu protiv Seville, odgođenu utakmicu protiv Celte u Vigu te gostovanje kod Málage. U te tri utakmice "kraljevi" si, neovisno o rezultatima Barcelone, mogu priuštiti i jedan remi i osvojit će naslov. Izgube li negdje, a Barcelona pobijedi u svoje dvije utakmice, titula ide na Camp Nou zbog boljega međusobnog omjera.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • P0WK 07.05.2017.

    Opet James izi win..a ovaj Englez koji je na svakom videu komentator je tako iritantan da je to neizdrzivo, ja neznam kako ovi koji cijelu utakmicu gledaju uz tog komentatora..haha

  • panchorealm 07.05.2017.

    A i ti sumarinac idi bre gledaj skok sa motkom.i tebe će da Kikič sa malim da pošprica ak već nije.

  • panchorealm 07.05.2017.

    Ma daj denca ne trkeljaj.ne razumeš ti more ništa.Messi vas je pošpricao more u poslednjoj sekundi sa 500 tim.Ja sam pančo realovac i imam dres od Kikića i Mesija al Kikic je običan klitić za Mesija.A ti se odloguj odavde jer nerazumeš nista.Kikić uskoro menja spol.provereno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare