To je to što me zanima!

Petković škaricama zabio za potvrdu nove pobjede Dinama!

U prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola 1. HNL, aktualni hrvatski prvak pobijedio je Inter u Zaprešiću rezultatom 0-2. 'Modre' je u vodstvo doveo Kadzior u 22., a konačan rezultat postavio je Petković u 66. minuti
Vidi originalni članak

Bruno Petković zabio je nove škarice za Dinamo i potvrdio pobjedu u Zaprešiću!

Dinamo je u prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola 1. HNL gostovao u Zaprešiću i pobijedio 0-2. Istrčali su 'modri' u kombiniranom sastavu, ali to ih nije spriječilo da od samog početka zagospodare terenom.

Za vodstvo Dinama zabio je Damian Kadzior u 22. minuti utakmice. Sam si je stvorio priliku i opalio, a lopta je na putu do gola skrenula od nekog u bloku, prevarila Matkovića i na semaforu je 0-1. Do kraja poluvremena mogli su domaći do izjednačenja, ali odličan udarac Raka zaustavio je Zagorac tako da je na poluvremenu bilo 0-1 za Dinamo.

U nastavku igre Jasmin Čeliković nepotrebno zarađuje drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. Tada dinamo još jače kreće s napadima, a u 66. minuti za 0-2 zabija Bruno Petković svojim drugim škaricama u Dinamovom dresu. Odlično ga je uposlio Stojanović, a još je ljepše zabio napadač 'modrih'. 

Do kraja susreta isključen je i trener domaćih Samir Toplak radi prigovora sucu, a Dinamo je bez problema sačuvao vodstvo i otišao na +9 ispred Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 09.12.2018.

    Razbili Inter i rasplakali sektaše haha ala gušta

  • Prstupak 09.12.2018.

    Jedino su kod hajduga svi crveni kartoni opravdani ako su na štetu suparnika a u suprotnom je sve urota protiv nk jogurt

  • MateCro 09.12.2018.

    Ovdje ljudi više gledaju i broje koliko će grešaka sudac napravit nego utakmicu i fantastične poteze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare