Obavijesti

Sport

Komentari 35

Petković škaricama zabio za potvrdu nove pobjede Dinama!

Petković škaricama zabio za potvrdu nove pobjede Dinama!
5

U prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola 1. HNL, aktualni hrvatski prvak pobijedio je Inter u Zaprešiću rezultatom 0-2. 'Modre' je u vodstvo doveo Kadzior u 22., a konačan rezultat postavio je Petković u 66. minuti

VIDEO

Bruno Petković zabio je nove škarice za Dinamo i potvrdio pobjedu u Zaprešiću!

Dinamo je u prvoj nedjeljnoj utakmici 17. kola 1. HNL gostovao u Zaprešiću i pobijedio 0-2. Istrčali su 'modri' u kombiniranom sastavu, ali to ih nije spriječilo da od samog početka zagospodare terenom.

Za vodstvo Dinama zabio je Damian Kadzior u 22. minuti utakmice. Sam si je stvorio priliku i opalio, a lopta je na putu do gola skrenula od nekog u bloku, prevarila Matkovića i na semaforu je 0-1. Do kraja poluvremena mogli su domaći do izjednačenja, ali odličan udarac Raka zaustavio je Zagorac tako da je na poluvremenu bilo 0-1 za Dinamo.

U nastavku igre Jasmin Čeliković nepotrebno zarađuje drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. Tada dinamo još jače kreće s napadima, a u 66. minuti za 0-2 zabija Bruno Petković svojim drugim škaricama u Dinamovom dresu. Odlično ga je uposlio Stojanović, a još je ljepše zabio napadač 'modrih'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Do kraja susreta isključen je i trener domaćih Samir Toplak radi prigovora sucu, a Dinamo je bez problema sačuvao vodstvo i otišao na +9 ispred Rijeke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu