To je to što me zanima!

Ma kome još trebaju kopačke? Bosih nogu asistirao je za gol

Zanimljivo je bilo u susretu sjevernoirskog prvenstva između Linfielda i Dungannon Swiftsa. Domaćin je pobijedio s 4-0, a u akciji za četvrti gol asistent je ostao bos
Vidi originalni članak

Ross Clarke ima 21 godinu, a u dresu Linfielda prošlog je vikenda sudjelovao u pobjedi 4-0 protiv Dungannon Swiftsa s jednom od najboljih asistencija ove sezone. 

Mladi je veznjak izgubio obje kopačke u svojem prodoru kroz sredinu, ali ostao je pribran i pronašao Ivana Sproulea u idealnoj situaciji za povećanje prednosti na 4-0. Clarke je svojom asistencijom zasjenio i kolegu iz veznog reda Aarona Burnsa, koji je zabio prva tri gola na utakmici.

Linfield je poslije ove pobjede na trećem mjestu prvenstva, iza Cliftonvillea i Portadowna, klubova protiv kojih su u prošlosti u europskim pretkolima igrali Cibalia i Slaven Belupo. I Linfield je hrvatska publika upoznala, prije šest godina igrao je protiv Dinama u pretkolu Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bakir1122 10.11.2014.

    ne vidim sta je tu tako fascinantno..? pa jeste li ikada provali igrat na travi bosih nogu? predobar osjecaj!

  • Filip0 10.11.2014.

    Zašto nogometašima trebaju kopačke? U čemu bi bio problem kad bi igrali u običnim sportskim tenisicama?

  • bubimir990 10.11.2014.

    kao djeca koliko smo golova dali i asistirali bosi pa skoro i goli po kamenitom terenu/vrelom asfaltu...nitko se nije zalio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare