To je to što me zanima!

Komentar: Bili smo moćni, ali kud smo baš morali protiv njih

Nakon povratka iz Poljske Slaven Bilić je došapnuo; ‘Imali smo te Talijane, samo da nam je bilo još pet minuta’. A sad ti isti 'azzurri' su oduševili i došli do finala Eura
Vidi originalni članak

Eh, samo da je ona Raketina ušla u gol, tako vjerojatno mnogi od nas uzdišu i nakon završetka Eura. U sinoćnjem finalu gledali smo dvije veličanstvene reprezentacije, dvije velesile, a protiv obje smo bili blizu pobjede. Nakon povratka iz Poljske Slaven Bilić je na Plesu došapnuo: “Imali smo te Talijane, samo da nam je bilo još pet minuta”. Bili smo dobri protiv Španjolske, ali nedostajalo je ono nešto. Nikad nećemo znati je li nas Stark namjerno zakinuo, prema nečijoj naredbi zbog navijačkih ispada. 

Žalim, kao vjerojatno i mnogi od vas, dojma sam da smo mogli lako otići dalje, da smo mogli doći barem do polufinala. Neki će reći: ‘Hajde, barem nismo razočarali’. Istina, ali mi smo s Italijom odigrali remi, “držali smo za jaja” Španjolce do 90. minute, mogli smo biti hit prvenstva.

Ipak, još jedan dokaz našeg dobrog nastupa na Euru je ponovna zaluđenost našim igračima. Mandžo je prvo pojačanje velikog Bayerna za novu sezonu, Luku želi i veliki Real, a još su neki naši igrači dobili na cijeni. 

Za kraj grijeh bi bio ne napisati nekoliko rečenica o Italiji. Rekli su mi neki stariji ljubitelji nogometa da 30 godina nisu vidjeli Talijane da igraju tako dobar nogomet. Zbilja, bili su pravo osvježenje, mnogi su ih otpisali prije početka Eura, a onda su te iste oduševili. Ludi Balotelli, Arhitekt Pirlo, sjajni Buffon i lucidni Cassano. Da, njih smo mi uspjeli zaustaviti.

Čekamo novog izbornika, koji je lijepo prozvao Löwa nakon ispadanja Njemačke u polufinalu. Sad je vrijeme da pokaže svoje trenersko znanje.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • biberrr 03.07.2012.

    Rekao bih prosječan nastup naših,nitko nije jako nezadovoljan jer nismo ni bili među favoritima za prolaz. Protiv Irske smo bili dobri,protiv Italije očajni i protiv Španjolske solidni.

  • nistfiftyfifty 02.07.2012.

    Nismo imali sreće sa ždrijebom ?? uvijek isto sran*e se valja od strane Bilica ?? onda fala Bogu da su Spanjolci SRECOM osvojili treci Turnir za redom !!!! treba znati postavit taktiku a ne oslanjat se na srecu !!!

  • Superteška 02.07.2012.

    Djeco vama nikad dosta maštanja i traženja utjehe. Opet ponavljam utjehu traže luzeri, krivca traže luzeri, sreću traže luzeri. Protiv talijana smo stvorili jednu čistu šansu za gol iz koje je zabio Mandžo i ništa više od toga. Protiv španjolaca također jednu šansu za gol koju je Rakitić fulao i ništa više od toga. Protiv talijana smo opalili 5 puta prema golu a protiv španjolaca 3 puta. Tako se ne može dobiti nikoga, a još manje pričati kako smo nekoga imali. Što se penala tiče, a Beusan je to javno rekao na televiziji, nije suđen penal za Irsku pri rezultatu 2:1 za nas, nije suđen penal za Španjolsku (udaranje Mandže) i penal za nas (nad Čarlijem). Sudac koji je sudio utakmicu protiv Irske je vraćen s EP skupa sa Starkom. Dakle sve su vam to činjenice. Nismo se osramotili ali nismo niti zaslužili prolaz u skupini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare