To je to što me zanima!

Komentar: Maminjo još nikoga nije prodao i već mu se vratilo

Nije sreća što su Badelj i Sammir zabili u europskim utakmicama. Sreća je što ove sezone nisu otišli iz Dinama. U prijašnjim vremenima, najbolji su ekspresno odlazili
Vidi originalni članak

Napokon da i Dinamo ima malo sreće. Nisu igrali dobro, ali imali su malo sreće, mišljenje je jednog Dinamova navijača. Da, “modri” i ne briljiraju na početku sezone, ne može se reći da će se utakmice protiv Neftčija ili Helsinkija u Finskoj pamtiti.

No Dinamo je ipak pobijedio ili, kako navijač smatra, imao sreće. Napokon smo dočekali ljeto da i Zdravko Mamić nije nikoga prodao, čak je uložio u momčad i “kozmetiku” stadiona. I Dinamu se počelo vraćati. Jer u prvoj europskoj utakmici ove sezone Azerbajdžanci su imali nekoliko dobrih šansi, ali gol Milana Badelja sve je preokrenuo i “modri” su pobijedili 3-0. U sljedećem kolu važnu gostujuću pobjedu golom za 2-1 donio je Sammir.

I nije sreća što su oni zabili golove, sreća je što ih Mamić nije prodao. Brazilac je već dugo u izlogu, a Badelj svaki dan ima sve više kupaca. U neka prijašnja vremena, svjedoci smo, teško da bi dva najbolja igrača koji su već nekoliko godina u Maksimiru i novu sezonu dočekala pod južnom tribinom. Ove godine u Dinamu su napravili “presedan”, napokon nisu mislili samo na “kapenzi”, a to im se zasad vraća na najbolji način. Trener Krunoslav Jurčić ima sve što mnogi njegovi prethodnici, pa ni on u prvom mandatu, nisu imali. 

Jezgra momčadi dugo je na okupu, dobio je pojačanja, čak igra na upristojenom stadionu. Sad je sve na njemu i igračima. Jednom nogom je u četvrtom pretkolu Lige prvaka gdje Dinamo još nije bio. Ima Kruno puno sreće ove sezone. A najveća mu je što, barem zasad, nije bilo prodaje.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Stric 01.08.2011.

    pa da je dobil koju ponudu možda bi ih i mogel prodat

  • Neymar11 01.08.2011.

    ako izbore LP(a nadam se da hoće) neće sigurno prodavati, no ako ispadnu sve je moguće !

  • Buzer 01.08.2011.

    Btino da je strinic u repki a ni u prvu momcak hajduka nemoze upast zar ne ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare