To je to što me zanima!

Komentator suspendiran zbog Kariusa: I ja bih sjedio na klupi i mazio se s njegovom ženom...

Loris Karius, poznat po kiksevima, je na utakmici svog Union Berlina protiv Paderborna primio tri gola, a njemački komentator je opleo po njemu i njegovoj supruzi...
Vidi originalni članak

Njemački nogometni komentator Jörg Dahlmann (61) suspendiran je zbog incidenta koji se dogodio 22. prosinca na utakmici između Union Berlina i drugoligaša Paderborna (2-3). 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Union Berlina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Možemo potvrditi da Jörg Dahlmann večeras neće biti na dužnosti. Urednici Skyja odlučili su kako će utakmicu  između Mainza i Bochuma komentirati Marcel Meinert - napisao je 23. prosinca njemački list Bild, a čini TV kuća je očito suspendirala komentatora kako bi ubuduće izbjegao ovakve neukusne komentare.

Razlog suspenzije njegov je nepromišljen komentar o Sophiji Thomalli (31), njemačkoj glumici, manekenki i TV voditeljici, koja je od 2019. u braku s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom (27), golmanom bundesligaškog kluba Union Berlin koji je na posudbu stigao iz Liverpoola.

Union je ispao iz Kupa od Paderborna, a Karius je nakon 36 minuta utakmice primio tri gola.

- Sad u Berlinu samo sjedi na klupi. Ima sreću što se kod kuće može maziti sa svojom Sophijom Thomallom, ali i ja bih sjedio na klupi da mogu prije spavanja zagrliti Sophiju - rekao je Dahlmann netom prije završetka utakmice.

Njegov komentar izazvao je burnu reakciju na društvenim mrežama, a 61-godišnjaka su optužili za seksizam. 

- Svatko želi malo ljubavi za Božić... Jörg također. Ali ljudi - ovdje se radi o nogometu, a ne o dječjim sran*ima. Nisam uopće primijetila. Union je bio tako blizu. To me puno više živciralo! - izjavila je Thomalla za BILD.

Dahlmann se ispričao, ali ga je Sky Germany sljedećeg dana isključio iz druge utakmice Kupa.

- Dragi bivši kolega Jörg Dahlmann. Znam da nisi seksist. Ali, kao i svi mi, bilo bi dobro razmišljati svojom glavom i onome što ćemo izgovoriti. Napuhane izreke također mogu biti uvredljive i glupe. Ne bismo trebali zaboraviti da iz dana u dan učimo nešto novo -  napisao je na Twitteru bivši voditelj Skya Rolf Fuhrmann.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Krušo Hagur 27.12.2020.

    Odvratno je ovo koliko je išarana, a i on isto.

  • Dalibor0704 27.12.2020.

    Ja ću pričekati dok ne istetovira sav prostor od pupka do koljena.

  • Psytrance 27.12.2020.

    I ja bi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare