To je to što me zanima!

Konačno je gotova nogometna sapunica, Cesc u dresu Barce!

Izgleda da je beskonačnom natezanju 'Fabregas u Barceloni' došao kraj. Španjolac je, kako prenosi Marca, napustio Arsenal i konačno prešao u katalonski klub
Vidi originalni članak

Nekoliko minuta u uzvratnom dvoboju Španjolskog superkupa u srijedu na Nou Campu protiv Real Madrida mogao bi dobiti Cesc Fabregas, po svemu sudeći novi Barcelonin nogometaš.

Navodi to madridski dnevnik Marca u svojoj najnovijoj informaciji. Danas (nedjelja) navečer Fabregas bi iz Londona trebao doputovati u Barcelonu, a u ponedjeljak bi trebao na liječnički pregled i potpisati petogodišnji ugovor sa španjolskim i europskim prvacima.

Očajnički bi u dresu matičnog kluba 24-godišnji Arsenalov (još uvijek) veznjak volio debitirati u srijedu pri uzvratnom srazu Španjolskog superkupa.

Marca navodi da je transfer trebao biti završen već u petak, te da su posao pokvarili Barcelonini nogometaši Carles Puyol, Gerard Pique i Victor Valdes. Prva su dvojica, naime, o definitivnom dolasku Fabregasa izvijestili svoje obožavatelje preko društevnih internetskih mreža, dok je golman Valdes o istoj temi govorio zaletjevši se na press-konferenciji.

- Shvaćam da je komuniciranje Facebookom i Twitterom nezaustavljivo. No, o dovođenju pojačanja ja se ne informiram na društvenim mrežama, već o razvoju situacija razgovaram sa sportskim direktorom Andonijem Zubizarretom. Poštujemo činjenicu da je Cesc, premda su pregovori uznapredovali, i dalje nogometaš Arsenala – rekao je trener Guardiola.

Zbog euforije nastale prije samog potpisivanja, a koja nikako nije legla Arsenalovu vodstvu, iz Barcelone su Fabregasa zamolili, piše madridski dnevnik, da dolazak u katalonsku prijestolnicu odgodi za nedjelju.

Odlazak svog najboljeg igrača londonski bi klub sada napokon trebao pregrmjeti, dodaje Marca ističući da će Fabregas za sebe zahtijevati dres s brojem četiri, svoj omiljeni. Isti je trenutačno unutar prve momčadi slobodan, tako da nakon njegovog konačnog dovođenja s Fabregasom nitko više neće imati nikakvih 'problema'.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Messi100 15.08.2011.

    DOBRO DOŠAO NATRAG U SVOJ DOM!!!! :)) zamjenit će ja misilim busqeca u veznom redu..neka mu je sretno cessc FABREGAS

  • thenry 14.08.2011.

    hvala Bogu više -.- ovo je već stvarno bilo naporno. najbolji playmaker u premiershipu unazad 2, 3 sezone, ali čovjek - 0 bodova. više bi ga poštivao da je lijepo izašao u javnost kao što je tevez napravio i rekao da želi otići i točka. a ovako...pokušavao je udovoljiti i jednima i drugima. i zbog toga ga, ako se jednog dana vrati na emirates u suparničkom dresu, nikad navijači neće dočekat kao henryja, dudua, piresa ili druge legende. on jednostavno svojim ponašanjem oko svega ovoga nije zaslužio da ga se naziva legendom arsenala.

  • JunFan 14.08.2011.

    Šteta za Thiaga Alcantaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare