Obavijesti

Sport

Komentari 44

Konačno je gotova nogometna sapunica, Cesc u dresu Barce!

Konačno je gotova nogometna sapunica, Cesc u dresu Barce!
1

Izgleda da je beskonačnom natezanju 'Fabregas u Barceloni' došao kraj. Španjolac je, kako prenosi Marca, napustio Arsenal i konačno prešao u katalonski klub

VIDEO

Nekoliko minuta u uzvratnom dvoboju Španjolskog superkupa u srijedu na Nou Campu protiv Real Madrida mogao bi dobiti Cesc Fabregas, po svemu sudeći novi Barcelonin nogometaš.

Navodi to madridski dnevnik Marca u svojoj najnovijoj informaciji. Danas (nedjelja) navečer Fabregas bi iz Londona trebao doputovati u Barcelonu, a u ponedjeljak bi trebao na liječnički pregled i potpisati petogodišnji ugovor sa španjolskim i europskim prvacima.

Očajnički bi u dresu matičnog kluba 24-godišnji Arsenalov (još uvijek) veznjak volio debitirati u srijedu pri uzvratnom srazu Španjolskog superkupa.

Marca navodi da je transfer trebao biti završen već u petak, te da su posao pokvarili Barcelonini nogometaši Carles Puyol, Gerard Pique i Victor Valdes. Prva su dvojica, naime, o definitivnom dolasku Fabregasa izvijestili svoje obožavatelje preko društevnih internetskih mreža, dok je golman Valdes o istoj temi govorio zaletjevši se na press-konferenciji.

- Shvaćam da je komuniciranje Facebookom i Twitterom nezaustavljivo. No, o dovođenju pojačanja ja se ne informiram na društvenim mrežama, već o razvoju situacija razgovaram sa sportskim direktorom Andonijem Zubizarretom. Poštujemo činjenicu da je Cesc, premda su pregovori uznapredovali, i dalje nogometaš Arsenala – rekao je trener Guardiola.

Zbog euforije nastale prije samog potpisivanja, a koja nikako nije legla Arsenalovu vodstvu, iz Barcelone su Fabregasa zamolili, piše madridski dnevnik, da dolazak u katalonsku prijestolnicu odgodi za nedjelju.

Odlazak svog najboljeg igrača londonski bi klub sada napokon trebao pregrmjeti, dodaje Marca ističući da će Fabregas za sebe zahtijevati dres s brojem četiri, svoj omiljeni. Isti je trenutačno unutar prve momčadi slobodan, tako da nakon njegovog konačnog dovođenja s Fabregasom nitko više neće imati nikakvih 'problema'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao