To je to što me zanima!

Konačno s loptom: Beckham odradio prvi trening s PSG-om

Dva tjedna nakon potpisa i službenog predstavljanja David Beckham je odradio prvi trening s novom momčadi. Za PSG bi mogao debitirati u nedjelju protiv Sochauxa
Vidi originalni članak

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham trenirao je prvi puta sa svojim novim suigračima u PSG-u otprilike dva tjedna nakon što je predstavljen kao novo pojačanje.

Beckhamov prvi trening u PSG-u u zapadnom predgrađu Pariza privukao je veliku medijsku pozornost, pa ga je pratilo više od stotinu zemalja diljem svijeta, a neke su francuske televizije čak uživo prenosile događaj.

Odjeven u roze kopačke i crvenu kapu Beckham je nakratko razmijenio par riječi s trenerom Carlom Ancelottijem prije nego li se pridružio igračima koji nisu zaigrali u utorak navečer u 2-1 pobjedi na gostovanju kod Valencije u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Podsjećamo, Beckham je nazočio na tom susretu kao gledatelj i davao moralnu podršku suigračima.

Ostaje za vidjeti da li će engleski veznjak debitirati u dresu PSG-a već u nedjelju, u gostujućoj utakmici 25. kola Le Championnata protiv Sochauxa, ili tjedan dana kasnije kada na Park prinčeva stiže Marseille.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bagzi 14.02.2013.

    Ma Beckham nikad nije bio neki poseban igrac, jedino sto je imo su slobodnjaci i centarsutevi...

  • lesyx 13.02.2013.

    Cija je to noga na drugoj slici :O :D

  • LoVe_hOuSe 13.02.2013.

    Jedan od najveci legendi engleskog nogometa i uopce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare